2024.05.04.

Négygólos sikerrel indította gyakorló meccsei sorát a Mohora

A szlovák hatodik ligás Ipolybaloggal bánt el Baranyi Tibor csapata.

Múlt szombaton lejátszotta első nyári előkészületi mérkőzését a vármegyei élvonalban szereplő Mohora. A szlovák hatodik ligás Ipolybalogot fogadta Baranyi Tibor együttese. A gyakorló mecceen végül sima, négy nullás sikerre tettek szert a hazaiak. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzés:

Unicum FC Mohora-TJ Ipolybalog 4-0 (2-0)

Mohora, 100 néző.

Unicum FC Mohora: Deme – Pécsi, Telek, Káposzta, Lavkó – Pistyúr D., Bartal, Rácz D., Pistyúr Zs. – Mátyás Zs., Szita. Csereként léptek pályára: Rados, Széles B., Mátyás K., Strihó. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Gól: Szita (2), Rácz D., Pistyúr

Baranyi Tibor: Nagyon szépen köszönjük az Ipolybalognak a mérkőzést, hogy segítették a felkészülésünket! Nagyon hasznos volt számunkra ez a meccs, mivel az idény elején vagyunk, és újra el kellett indítani azt a keringést a srácokban, hogy lassan hozzá kell szokni a futballhoz. Én maximálisan elégedett vagyok mindenkivel. Mohorán nem ez szokott lenni a tendencia, hogy ilyen magabiztos győzelemmel és gólokkal kezdünk. Nagyon büszke vagyok a srácokra! Sok sikert kívánok a bajnokságban az Ipolybalognak! Mi pedig próbáljuk folytatni a megkezdett munkát.