2024.07.27.

Újabb remek skalpot gyűjtött a Szécsény

Ezúttal a Szendehelyt lepte meg Csatlós Csaba együttese.

Szombaton Balassagyarmaton fogadta a Szendehelyt a Szécsény a vármegyei élvonal tizenhetedik körében. A szünetig hiába gyűrték egymást a csapatok, gólt egyik gárda sem tudott szerezni. Közelebb volt ehhez a nyugat-nógrádi társulat, de sem az első etapban, sem a folytatásban nem sikerült betalálni, Csampa jól védett. Aztán a hajrához érve Alapi jóvoltából bevették a kaput a házigazdák, majd Szmolnik is megrezgette a hálót. Ugyan a hosszabbításban Németh Dávid révén szépített a másik oldal, másra már nem maradt idő. Kettő egyre nyertek a szécsényiek. Újabb remek skalpot gyűjtött be Csatlós Csaba legénysége.

Megyei I. osztály, 17. forduló:

Szécsény VSE-Szendehely FC 2-1 (0-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 50 néző, vezette: Urbán V. P. (Szemesi Zs., Berki A.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Szokács, Molnár Gy., Gombár – Kántor, Csatlós, Bene (Szmolnik, 74.) – Király (Máté G., 66.), Alapi, Jedlicska (Máté D., 78.). Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Szendehely FC: Darázs – Dancsó, Pápai, Németh D., Bera – Szép, Németh Á., Maczkó, Balogh – Budai (Márkus, 66.), Hugyecz (Jele, 76.). Vezetőedző: Kovács Imre.

Sárga lap: Gombár, ill. Németh Á.

Gól: Alapi (82.), Szmolnik (88.), ill. Németh D. (92.)

Jók: az egész csapat, ill. Dancsó, Németh D., Németh Á., Bera

Csatlós Csaba: – Küzdelmes mérkőzés volt, amit a hajrában tudtunk a magunk javára fordítani, mert végig hittünk a győzelemben! Ellenfelünknek is adódtak lehetőségei a gólszerzésre, de kapusunk bravúrosan védett ezen a meccsen, így sikerünk megérdemelt, mert mi a lehetőségeinket jobban használtuk ki ellenfelünknél, és ez döntött a mai napon! Cseréink jól szálltak be a találkozóba, és tudtak hozzátenni a győzelmünkhöz! Sok sikert kívánok a folytatásban Kovács Imi barátoméknak, nagyon ügyes csapata van! Kicsit másról is szólt ez a mai nap, mint egy szimpla mérkőzésről, és nagyon boldog vagyok, hogy örömet tudtunk szerezni egy olyan embernek, aki ezt megérdemli! Szeretünk, „Cumi”!

Kovács Imre: Egy döntetlenszagú mérkőzésről, sajnos pont nélkül távoztunk. Lelke rajta mindenkinek… A csapatok súlyos betegséggel küzdő játékosainak, Liszkai Gerinek és Alapi Gabinak mielőbbi gyógyulást, felépülést és visszatérést kívánok!

A bajnokság aktuális állása: