2024.07.27.

Újabb pontokat szerzett a Szécsény

Tovább íródott a Bátonyterenye eredménytelensége. 

Szombaton a Bátonyterenyét fogadta a Szécsény a vármegyei élvonal huszonkettedik körében. Jól kezdtek a házigazdák, Máté Dániel már az első negyedórában bevette a kaput. Ezt követően is aktívabbak voltak a hazaiak, de becsülettel igyekezett a másik oldal. Végül nem esett újabb gól a szünetig. Rögtön a fordulás után tovább nőtt a különbség, majd egy piros lap miatt még nehezebb helyzetbe kerültek a látogatók. Kisvártatva a szécsényiek játékos-edzője duplázott, egyúttal eldöntve mindent. Bár a hajrában Horváth révén szépítettek a bátonyiak, ez leginkább kozmetikázásra volt elegendő. Három egyes győzelmet könyvelhetett el Csatlós Csaba legénysége.

Megyei I. osztály, 22. forduló:

Szécsény VSE-Bátonyterenyei TC 3-1 (1-0)

Szécsény, 70 néző. Vezette: Varga F. (Urbán V. P., Homoki G.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár (Henglár, 75.), Szokács, Máté D., Gombár – Molnár Gy. – Matyóka, Bene, Kántor (Szmolnik, 68.), Jedlicska (Király, 46.) – Csatlós (Mohácsi, 68.). Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Molnár N., Berki K. (Rimai R., 67.), Almási, Sipkó Bálint (Toldi, 61.) – Bakos Á., Lenkei, Horváth K., Bakos T. (Jakubovics, 90.), Bakos K. – Berki Sz. (Rimai N., 75.). Játékos-edző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Komár, Szokács, ill. Berki K., Lenkei

Piros lap: Molnár N. (55., Bátonyterenyei TC)

Gól: Máté D. (14.), Csatlós (46., 63.), ill. Horváth K. (84.)

Jók: Máté D., Szokács, Komár, Gombár, Matyóka, Bene, Csatlós, ill. Almási, Bakos K.

Csatlós Csaba: – Magabiztos és egyben megérdemelt győzelmet arattunk a mai napon, ahol győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben! Több jó teljesítmény is akadt a csapatban, és azt gondolom, csapatként is jól teljesítettünk. Sikeresebb folytatást kívánok a bátonyi csapatnak a bajnokság hátralévő részében!

Berki Krisztián: – A múlt heti mérkőzés után azt mondtam, lehetetlen lesz kiállni erre a meccsre. Mi ezt most megcsináltuk! De ennek a klubnak és nekem nem azon kellene megfeszülni, hogy hétről hétre kiálljunk! Mikor megnyertük a megyei másodosztályt, nem egy félévre vállaltuk. Azok az emberek, akik vállalták az első osztályt, sajnos alig vagy már egyáltalán nem is járnak. Ha az öregebb játékosok nem lennének, akik nem is akarták az első osztályt, már rég nem tudtunk volna kiállni több találkozón. Szerintem egy csapat nem akkor jó közösség, amikor minden jó! A nehézségek, az akadályok közös leküzdése kovácsolja a jó közösséget! Van egy jó pár sérültem, akik annak vallják magukat. Efelől kétségem nincs, hogy az-e vagy nem! De nálam az igazi sérült akkor is foglalkozik a csapattal, ha nem tud játszani! Egy sérült játékos sem érdeklődött tőlem, de még a mérkőzéseken sem jelent meg nézőként! Na, ezen kellene elgondolkozni, és talán érthetőbb lesz ez negatív mérlegünk! Ma Bellér Balázs zúzódott bordával eljött, beöltözött, és azt mondta, ha kell, beszál játszani! De sorolhatnák itt még pár játékost, aki sérülten játszik folyamatosan vagy a családjukat ott hagyják, hogy meglegyen a csapat! Érdekes, bennük fel sem merült, hogy nem jönnek el bajnokira! Így volt ez ma is, köszönöm a mai csapatomnak a mérkőzést, Horváth Karcsinak köszönöm a segítséget, gratulálok a gyönyörű góljához! A Szécsénynek további sikereket, „Cuminak” erőt, egészséget és kitartást kívánunk!

A bajnokság aktuális állása: