2024.07.27.

Szép sikerrel támadt fel a Szécsény

Öt nyeretlen meccs után Berkenyén tudott győzni Csatlós Csaba együttese.

Szombaton a Szécsényt fogadta a Berkenye a vármegyei élvonal huszonkilencedik körében. Remekül kezdtek a jóval frissebb vendégek, pár perc elteltével megszerezték a vezetést, majd az első félidő derekán ismét beköszöntek. Alapi duplázott. Nem tudtak megújulni a házigazdák. A második felvonás elején Szmolnik növelte övéi lépésfórját, aztán a játékrész felénél Szokács volt eredmény. Ugyan egy büntetőből érkezett a szépítés a hajrában, ez csak kozmetikázásra volt elegendő. Végül négy egyre nyertek a látogatók.

Megyei I. osztály, 29. forduló:

Berkenye SE-Szécsény VSE 1-4 (0-2)

Berkenye, 50 néző. Vezette: Gyetvai B. (Pásztor B. J.)

Berkenye SE: Flamich – Porvay (Debre M., 17.), Keresztes, Genzelman, Schlenk – Rottek, Rusvay, Debre G. – Horváth L., Greff (Fábri, 46.), Balga. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Szécsény VSE: Csampa – Szokács, Máté D., Máté G. (Jedlicska, 41.) – Matyóka, Csatlós (Henglár, 70.), Molnár, Kántor, Gombár – Alapi (Szmolnik, 46.), Angyal. Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Gól: Rusvay (80.), ill. Alapi (7., 23.), Szmolnik (50.), Szokács (69.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Rusvay Gergely: – Ez ma sajnos nem ütötte meg a megye három színvonalát. Teljesen elfogytunk. Ma megint a kapusom volt a csatár és a legtöbbünk egy héten belül a harmadik meccsét játszotta végig. Ráadásul megint ketten megsérültek. A szerdai mérkőzés után romokban vagyunk. Gratulálok a Szécsénynek és „Cuminak”! Gyors felépülést neki!

Csatlós Csaba: – Jól kezdtük a mérkőzést és az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, amivel azt gondolom, sikerült meglepnünk ellenfelünket! Változtattunk a csapat szerkezetén, és egy bátrabb támadójátékkal, sima győzelmet arattunk, ami lehetett volna nagyobb arányú is a helyzetek alapján, de nem vagyunk telhetetlenek, mert a három pont megszerzése volt most a legfontosabb számunkra! Az utóbbi hetek nem úgy sikerültek a csapatnak, ahogy szerettük volna, de végig hittem a srácokban, és végre sikerült egy nagyobb arányú győzelmet aratnunk, egy szimpatikus csapat ellen, akiknek ezúton is szeretnék gratulálni a kupasikerükhöz és sikeres folytatást kívánok nekik a folytatásban! Mi pedig az utolsó mérkőzésünkön is mindent meg fogunk tenni, hogy elérjük céljainkat!

A bajnokság aktuális állása: