2024.07.27.

Sima edzőmérkőzésen van túl a Mátraterenye

Vereséggel kezdte az esztendőt a Bátonyterenye.

Szombaton Recsken futott össze edzőmeccsen a Mátraterenye és a Bátonyterenye. Előbb említett csapat már az első félidő után előnyben volt a megye egyes brigádok gyakorló mérkőzésen, végül pedig sima, négy egyes sikerre tett szert Bujtár Tamás legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Bátonyterenyei TC 4-1 (3-1)

Recsk, műfüves pálya.

Mátraterenye SE: Krizsanyik (Harmat) – Ajtai, Lakatos, Földi – Oláh T. (Líber), Bata (Kotroczó), Miklós M., Kerényi – Oroszi (Láposi), Kovács E. (Rácz M.), Domán (Znamecz). Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Bátonyterenyei TC: Harmat (Krizsanyik) – Nagy Noel (Tőzsér), Nagy Norbert, Kiss B., Sipkó – Buzás, Berki Sz., Lengyel, Oláh M. – Bellér, Myszor. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Gól: Znamecz (2), Kerényi, Bata, ill. Myszor

Bujtár Tamás: – Két edzés után, az idei első gyakorló mérkőzésünket játszottuk a mai napon. Szerencsére nagyon jó létszámban össze tudtunk jönni. Várták már a srácok, hogy újra pályán legyenek, ami érezhető is volt a meccsen. „Sumiéknak” köszönjük a találkozót és jó felkészülést kívánok nekik!

Berki Krisztián: Nehezen jöttünk össze az első felkészülési mérkőzésen, de aki ott volt, tette a dolgát. Helyzetek sokasága mindkét oldalon, sok pontatlanság, kb. így tudnám jellemezni a meccset. Aki ott volt, az megtett mindent, hogy a maximumot hozza, és ez a lényeg! Köszönjük Smelkó Karcsinak a parádés játékvezetést !