2024.07.27.

Győztes edzőmeccsel kezdte az évet a Berkenye

A bajnoki ellenfélnek számító Szécsényt gyűrte le Rusvay Gergely együttese.

Szombaton gyakorló mérkőzésen találkozott két megye egyes csapat. A Berkenye a Szécsénnyel hangolt a tavaszi idényre Balassagyarmaton. A nyugat-nógrádiak kétgólos előnyhöz jutottak a szünetig, majd ugyan mindent megtett a másik oldal, végül három kettőre nyert Rusvay Gergely társulata.

Felkészülési mérkőzés:

Berkenye SE-Szécsény VSE 3-2 (2-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Berkenye SE: Debre M. – Pécsi, Illés, Keresztes, Szandai – Földvári – Rusvay, Hesz (Schlenk), Genzelman – Greff, Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Szokács, Máté D., Máté G. (Bene) – Kántor, Mohácsi – Király (Szentiványi), Molnár, Gombár – Szmolnik (Csatlós). Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Gól: Greff (2), Fábri, ill. Király, Csatlós

Rusvay Gergely:Szezon eleji meccs, szezon eleji forma. Sok helyzetet alakítottunk ki, de ebből csak hármat tudtunk értékesíteni. Elsőre nem volt rossz, és mivel kevesen voltunk, mindenki kapott teljes meccsterhelést. Jó felkészülést és sok sikert a Szécsénynek!

Csatlós Csaba: Elég kis létszámmal indultunk neki a mérkőzésnek, de remekül helytállt a csapat, és azt gondolom, remek dolgaink voltak. Ezt a meccset a helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk! Jó volt a csapat hozzáállása ehhez a mérkőzéshez és játékban is voltak szép dolgaink. Sok munka vár még ránk a felkészülés alatt, ahol mind erőnlétben és mind taktikailag szeretnénk fejlődni. Sok sikert kívánok a berkenyei csapatnak a tavaszi folytatáshoz! Itt szeretnénk mély együttérzésünket kifejezni a napokban elhunyt Kuris Péter családjának! Nyugodj békében, Peti!