2024.05.29.

Ismét nem hibázott az SBTC

A várakozásoknak megfelelő vereséget szenvedett a Szécsény.

Szombaton a Szécsényt fogadta az SBTC a vármegyei élvonal huszonhetedik körében. Pár perc kellett míg lendületbe jöttek az ezzel a bajnokival a Szojka Ferenc Stadionba visszatérő házigazdák, akik már a nyitónegyedórában megszerezték a vezetést, majd kisvártatva ismét beköszöntek. Horváth után Boros talált be. A szünetig már nem változott az állás, amit lehetett, megtettek a látogatók. Rögtön a második etap elején Leandro növelte a különbséget. Ezt követően jó darabig megint érintetlenek maradtak a hálók, majd a hajrában Nagy büntetőből, Csifó pedig büntetőből tudott eredményes lenni. Végül öt nullás győzelmet aratva igazolta a papírformát az éllovas.

Megyei I. osztály, 27. forduló:

Salgótarjáni BTC-Szécsény VSE 5-0 (2-0)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 200 néző. Vezette: Zsélyi Cs. (Varga P. B.)

Salgótarjáni BTC: Sz. Varga – Bakos, Csuka, Leandro (Sulyok, 72.), Csatlós D: (Jakab, 58.) – Boros (Klajban, 58.), Horváth M., Orosházi, Nagy X., Tarlósi P.  (Palkovics, 63.) – Csifó. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Szécsény VSE: Csampa – Komár (Henglár, 72.), Szokács, Máté D., Máté G. (Matyóka, 23.) – Mohácsi (Alapi, 46.), Molnár – Angyal, Kántor (Szmolnik, 72.), Jedlicska – Csatlós Cs. Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Sárga lap: Csuka, Klajban, ill. Kántor, Szokács, Csatlós Cs., Alapi

Gól: Horváth M. (12.), Boros (16.), Leandro (47.), Nagy X. (82.), Csifó (85.)

Jók: Leandro, Bakos, Boros, Csifó, ill. senki

Sebestyén Szilárd: – Az első tíz percben nem találtuk a ritmust! Aztán kezdtünk belelendülni a játékba, felgyorsultunk és eredményesek is lettünk. A második játékrész ott folytatódott, ahol az elsőben abbahagytuk. A gólok mellett sok helyzetet dolgoztunk ki, helyenként tetszetősen futballoztunk. Egy újabb lépést tettünk a célunk eléréséhez!

Csatlós Csaba: – Gratulálok az SBTC csapatának a teljesen megérdemelt győzelméhez, és kívánom nekik, hogy nyerjék meg a bajnokságot! Nem egyforma célokért küzdünk a bajnokságban, nem annyit edzünk, mint ellenfelünk, és ez látható volt a mérkőzésen! Sajnos olyan gólokat kaptunk, amilyeneket ezen a szinten nem lehet! Tőlünk jobb csapatok is szenvedtek nagyarányú vereséget az SBTC-től, ezért nem szeretném elmarasztalni egyik játékosomat sem és megyünk tovább a megkezdett úton! Három nehéz meccsünk van még, és hiszek a csapatomban, illetve abban, hogy esetleg tudunk még meglepetést okozni!

A bajnokság aktuális állása: