2024.07.27.

Vendégként örülhetett a Feláldozhatók

Hiába vezetett, kikapott a Nógrádmegyer.

Múlt szombaton a Feláldozhatókat fogadta a Nógrádmegyer a legalacsonyabb osztály Keleti-csoportjának tizenötödik fordulójában. A meccs elején mindkét oldal alakított ki lehetőségeket, majd az első félidő derekán Radics révén előnybe kerültek a házigazdák. Ezt követően jó darabig nem változott az állás. Mivel a hazaiak nem tudták rárúgni a másodikat, a hajrához érve képes volt fordítani ellenfelük. Előbb Könnyű egalizált, majd Csonka Renátó jóvoltából már a karancsságiak vezettek. A hátralévő pár percben nem módosult az állás, így kettő egyes győzelmet tehettek zsebre a vendégek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 1-2 (1-0)

Vezette: Menczel J. (Sáfrány Sz. T.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics, Szőllősi (Rácz A., 36.), Buzás – Ökrös M., Ökrös P., Kis G., Kardos K. (Oláh M., 66.), Botos A. (Rácz V., 76.) – Ökrös Sz., Berki M. Edző: Ökrös István.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Botos R., Csonka Attila, Csonka Achilles (Gergely, K., 46.), Berki K. (Berta, 70.) – Csonka D., Makó J., Csonka R., Bartus – Medgyesi, Könnyű. Edző: Kardos Attila.

Sárga lap: Kardos K., Buzás, ill. Makó J.

Gól: Radics (21.), ill. Könnyű (74.), Csonka R. (85.)

Jók: Radics, ill. az egész csapat

Ökrös István: – Nagyszerű időjárás volt a focihoz és egy sportszerű meccset játszott a két csapat. Jól kezdtük a mérkőzést, úgy érzem, irányítottuk is a játékot, bár volt egy-két veszélyes helyzete a Feláldozhatóknak, amit gólra is válthattak volna, de a szerencse ekkor még mellettünk állt. Sikerült megszereznünk a vezetést és sok helyzetet dolgoztunk ki, de a megnyugtató második gól elmaradt. A második félidőben többet hibáztunk, ami köszönhető annak is, hogy két hátvédünket is le kellett cserélni és át kellett szervezni az egész csapatot. A hibáinkból kaptunk is két gólt, amiből mar sajnos nem tudtunk felállni. Úgy érzem, igazságosabb lett volna a döntetlen. A játékvezető döntéseivel nem tudok egyetérteni, sok téves döntés született. Sok sikert kívánok az ellenfélnek! Nekünk pedig javítani kell a hibáinkat, megyünk tovább!

Kardos Attila: – Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam. Rengeteg párharc, ütközés, sportszerű kereteken belül. Folyamatos játék nem igazán alakult ki egyik csapatnál sem. Jól kezdtük a meccset, de nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket, és törvényszerűen mi kaptuk a gólt, ami egy kicsit meg tört minket. Szünetben átbeszéltük, mit kell változtatni és erőltetni, ha eredményt akarunk elérni. Egy védelmi hibát kihasználva, szép góllal egyenlítettünk. A gól után mi uraltuk a mérkőzést és egy gyönyörű szabadrúgásgóllal megszereztük az igen csak fontos három pontot, ami óriási siker a csapatnak, mert úgy gondolom, nem sokan fognak három ponttal távozni ‘Megyerből. További sok sikert „Pitykének” és csapatának, mi pedig megyünk tovább!

A bajnokság aktuális állása: