2024.07.27.

Közvetlen riválisnál nyert a Rimóc

Vizsláson aratott értékes győzelmet Fábián Róbert csapata.

Múlt szombaton a Rimócot fogadta a Vizslás a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának huszadik körében. Jobban kezdtek a hazaiak, az első negyedóra után pedig büntetőből előnybe is kerültek. Nem sokáig volt ez az állás, mert szintén tizenegyesből hamar jött a válasz. A szünetig akár újra betalálhattak volna a házigazdák, de nem jártak sikerrel, Janusek remekelt. A második etapban is aktívabbak voltak a vizslásiak, ettől függetlenül viszont a játékrész derekán megint a látogatók vezettek. A hajrában a triplázó Balázs Lajos révén növelték lépésfórjukat a rimóciak, és ugyan a hosszabbításban még egy gólt kaptak, ennek ellenére végül nyertek. Három kettes győzelmet tett zsebre Fábián Róbert legénysége.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 20. forduló:

Vizslási SE-Rimóc SE 2-3 (1-1)

Vezette: Varga F. (Szász K.)

Vizslási SE: Pádár – Rostás, Pintér, Elek, Palkovics – Bata, Oláh Z., Hadusovszki (Szalai, 36.), Karvaj (Kiss B., 55.) – Oláh Á. (Mező, 75.), Kisbali (Radics, 80.). Edző: Dancsok Roland.

Rimóc SE: Janusek – Rácz Sz., Laczkó (Szoldatics D., 46.), Tiszttartó (Veres, 63.), Bangó R. – Kiss P. (Golopi, 83.), Kiska, Kis I., Kormány – Bangó B. (Czupkó, 89.), Balázs L. Edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Pintér, ill. Kormány

Gól: Kisbali (17.), Elek (91.), ill. Balázs L. (23., 69., 82.)

Jók: Kisbali, Elek, Oláh Á., ill. Janusek (a mezőny legjobbja), Kiska, Kiss P., Kis I., Balázs L., Veres

Dancsok Roland: – Lehetne regéket mondani! Helyzetek tömkelegét dolgoztuk ki és hagytuk ki! Aki nem látja, az nem hiszi el, ami velünk van hétről hétre, be vagyunk oltva gól ellen! Gratulálok a Rimócnak, további sok sikert nekik!

Fábián Róbert: – Egy végig kiélezett meccsen, jobbára mezőnyben folyt a játék. A Vizslásnak alakult jobban a mérkőzés, meg tudták szerezni a vezetést egy jogtalan tizenegyesből, ugyanis a csatáruk a saját lábában esett el, senki nem ért hozzá. Szerencsére rá öt percre egy jogos büntetőből egalizáltunk. Ezzel az első félidőben többre nem futotta. A második félidőben játékban nem is, de gólokban gazdagodtunk. Van hiányérzetem, ugyanis labdaszerzések után rendre rossz döntéseket hoztunk, elszórtuk a lasztikat. De ezen a meccsen kapusunk bravúros teljesítményének köszönhetően sikerült bezsebelnünk a három pontot. A továbbiakban sok sikert kívánok a Vizslás csapatának!

A bajnokság aktuális állása: