2024.07.27.

Folytatta jó szereplését a Rimóc

Pont nélkül maradt a Feláldozhatók.

Múlt vasárnap a Feláldozhatókat fogadta a Rimóc a legalacsonyabb vármegyei osztály Keleti-csoportjának tizenkilencedik körében. Hiába kezdtek bátran és helyzetekkel a vendégek, már az első negyedórában be tudták venni a hazaiak, akik hamarosan ismét megrezgették a hálót. Ezt követően kihagytak egy büntetőt a házigazdák. Nem adták föl a látogatók, igyekeztek, egy elrontott tizenegyesük után azonban ismét gólt kaptak, Balázs Lajos duplázott. Már a hajrában járva megint tizenegy méterről próbálkozhattak a karancsságiak, ezúttal sikerrel. Végül a rimóciaké volt az utolsó szó, egészen pontosan Kiskáé. Négy egyes sikert aratott Fábián Róbert legénysége.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 19. forduló:

Rimóc SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 4-1 (2-0)

Vezette: Varga P. B. (Zsélyi Cs., Bozó P.)

Rimóc SE: Janusek – Laczkó (Rácz Sz., 46.), Tiszttartó, Csizmadia, Kormány (Czupkó, 85.) – Bangó Bendegúz (Veres, 85.), Kiss P. (Imre Z., 72.), Kiska, Bangó R. – Balázs L., Rácz A. (Kis I., 68.). Edző: Fábián Róbert.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Csonka Achilles, Csonka Attila (Berki K., 57.), Makó D., Gergely K. – Csonka D. (Bartus, 46.), Lakatos J., Makó J., Csonka R. – Könnyű (Berta, 61.), Medgyesi. Edző: Kardos Attila.

Sárga lap: Kiska, Rácz A., Tiszttartó, ill. Könnyű, Csonka D., Makó J., Lakatos J.

Gól: Balázs L. (14., 65.), Bangó B. (19.), Kiska (81.), ill. Makó D. (19.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Fábián Róbert: Amit szerettem volna, az teljesült! Egy izgalmas, küzdelmes mérkőzésen sikerült begyűjtenünk a három pontot. Ehhez gratulálok a csapatomnak! Látok javulást passzos játékok terén, szeretném a továbbiakban is ezt látni! Köszönöm a szurkolóknak a biztatást! Dudás Jánosnak, Janusek Istvánnak a halászlevet, és Holecz Feri bácsinak a pogácsát! Az egyesületnek pedig a folyadékpótlást, ami minden meccs után megadatik! A Karancsságnak további sok sikert kívánok!

Kardos Attila:  Gratulálok a rimóci csapatnak, szurkolóinak, vezetőinek! Gyönyörűen előkészített pályán, szépszámú közönség előtt játszottunk egy jó meccset. Az eredményt kicsit túlzónak gondolom, de a számok nem hazudnak. Jól indítottuk a mérkőzést, hiszen tíz perc alatt két nagy ziccerünk maradt ki és nem kaptunk még egy jogos büntetőt. Majd egy rosszul elvégzett bedobásból az ellenfél tizenhatosánál kaptunk egy szép kontragólt. Tíz perc múlva már kettő volt közte, majd jött egy jogos büntető a hazai oldalon, ami kimaradt. Ez volt az egyik fordulópont a meccsen. A második félidőt jól kezdtük, megkaptuk a jogos büntetőt, ami sajnos kimaradt. Ez volt a második fordulópont és az ellentámadásból megkaptuk a harmadik gólt. Itt eldőlt a mérkőzés. Jó taktikát választva, lekontrázott minket az előre nagyon gyors rimóci csapat. Mi pedig mindent kihagytunk, pedig volt sanszunk egy jó eredmény elérésére. Ráadásul el is veszítettünk egy játékost a hétvégére. További sok sikert a hazaiaknak! Mi pedig megyünk tovább.

A bajnokság aktuális állása: