2024.07.27.

Otthon gyűjtött pontokat a Rimóc

Nem termett babér a Nagylócnak.

Múlt vasárnap a Nagylócot fogadta a Rimóc a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizennyolcadik körében. Támadóbban léptek fel a hazaiak, egy darabig viszont nem rezdültek meg a hálók. Aztán nem sokkal a szünet előtt meglett a vágyott előny a házigazdáknak. A második felvonásban korábban is eldönthette volna a meccset az előnyben lévő oldal, végül azonban az utolsó percekig maradt izgalom, mígnem a duplázó Rácz Adrián végleg lezárta a csörtét. Kettő nullra nyertek a rimóciak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló:

Rimóc SE-Nagylóc SE 2-0 (1-0)

Vezette: Kiss D. (Menczel J., Reviczki J.)

Rimóc SE: Janusek – Kormány (Szoldatics D., 89.), Csizmadia, Tiszttartó, Rácz Sz. – Bangó R., Bangó Bendegúz, Kiska (Kis I., 85.), Kiss P. (Imre Z., 78.) – Balázs L. (Golopi, 89.), Rácz A. Edző: Fábián Róbert.

Nagylóc SE: Oláh M. – Rácz N. (Oláh Roland, 59.), Oláh K., id. Csík Cs., Baranyi S. – Rácz I., Oláh Richárd (Oláh B., 46.), ifj. Csík Cs. (Kökény, 59.)(Krivánszky, 85.), Csík R. (Varga B., 72.) – Csík D., Sámuel. Edző: Szőrös Róbert.

Sárga lap: Csizmadia, ill. Baranyi S., Kökény, Csík D.

Gól: Rácz A. (43., 88.)

Jók: az egész csapat, ill. Oláh M.

Fábián Róbert: Szomszédvári rangadón, egy jól előkészített pályán, nagyszerű szurkolás mellett zajlott le a mérkőzés, amin a mi akaratunk érvényesült. A sok helyzet ellenére és a nagyszerű nagylóci kapus védéseinek köszönhetően csak két gólig jutottunk. Köszönöm Laczkó Tamásnak a meccs utáni pizzákat! A folytatásban sok sikert kívánok a Nagylóc csapatának!

Szőrös Róbert:  A csapat szász százalékot teljesített, de az ellenfél jobban akart nyerni.

A bajnokság aktuális állása: