2024.07.27.

Simán hozta a kötelezőt a Patak

Kilenc gólt kapott a papírforma vereséget szenvedő Egyházasdengeleg.

Múlt vasárnap az Egyházasdengeleget fogadta a Patak a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának huszonnegyedik körében. Az első félidő derekáig tudták kihúzni kapott gól nélkül a vendégek. A vezetés megszerzése után a szünetig még háromszor találtak be a toronymagas favoritnak számító házigazdák. A második etapban hamar nőtt a különbség, majd végül kilenc alkalommal mattolták az időközben egy piros lap miatt tíz főre olvadó sereghajtó védelmét a papírforma sikert arató hazaiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 24. forduló:

Patak FC-Egyházasdengeleg FE 9-0 (4-0)

Vezette: Dobsonyi L. (Szemesi Zs., Ferencz P.)

Patak FC: Oláh R. – Kürtössy, Váró (Faludi, 62.), Csókási, Mócsány (Dombi, 46.) – Horváth (Huttyán, 46.), Várhegyi, Sinkovics, Németh – Oravecz, Bogdány (Szabó L., 62.). Edző: Bella Sándor.

Egyházasdengeleg FE: Jessin (Mlinárcsek G., 65.) – Gyurik B. (Pusztai, 81.), Pete, Bacskai, Báthy – Kuszi, Mlinárcsek Z., Szarvas, Bakonyi – Fűrész, Liptai. Edző: id. Berkes Balázs.

Sárga lap: Bacskai

Piros lap: Fűrész (68., Egyházasdengeleg FE)

Gól: Bogdány (19., 51.), Várhegyi (26., 76.), Németh (32.), Horváth (45.), Dombi (61.), Oravecz (70.), Szabó L. (81.)

Jók: Várhegyi, Horváth, Dombi, ill. senki

Bella Sándor: – Lassan, komótosan indult be a csapat, de a vége egy sokgólos mérkőzés lett. Több hiányzóm is volt, de a csapat rendkívül fegyelmezetten futballozik hétről hétre, így pedig sokkal könnyebb minden. A meccs nagyon sportszerű volt még a kiállítás ellenére is, és volt egy sérülés a vendégeknél, a kapusukat kellett lecserélni, reméljük, nincs komolyabb baja, neki jobbulást kívánunk!

id. Berkes Balázs: – A mai mérkőzésen egy jobb csapattól szenvedtünk teljesen megérdemelt vereséget. Talán egy kicsit túlzott különbséggel.

A bajnokság aktuális állása: