2024.05.04.

Bajnoki ellenfélnél nyert a Pásztó

Hazai pályán kapott ki a Szécsény.

Szombaton gyakorló meccs keretein belül futott két vármegyei első osztályú csapat. A Szécsény a Pásztót fogadta. A vendégek kétgólos előnnyel vonulhattak a szünetre, végül pedig négy egyre nyertek. A látogatók friss szerzeménye, Percze Patrik duplával vette ki a részét övéi sikeréből.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Pásztó SK 1-4 (0-2)

Szécsény VSE: Urbán – Komár, Rácz R., Molnár, Máté G. – Szokács, Mohácsi – Matyóka, Kántor, Miklós G. – Alapi. Csereként léptek pályára: Bettes, Lőrik, Szekeres. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Pásztó SK: Krajecz – Hegedűs, Almási, Lipták, Tari – Csépe P., Percze, Hranek, Dinka – Csépe I., Ocsovszki. Csereként léptek pályára: Csuka, Kurcsik, Kiss V., Kovács B., Hegyi. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Gól: Alapi, ill. Percze (2), Ocsovszki, Csépe P.

Tőzsér Zsolt: Jó meccset játszottunk. Két ellentétes félidő után megérdemelten nyert a Pásztó. Kicsit fáradtan mozogtunk. A mérkőzés jól beleillett a felkészülésbe. 

Smelkó Károly: – A mérkőzés jól szolgálta a felkészülést. A játékosoknak a monoton edzések után szerintem nagyon jól esik az edzőmeccs, még, ha kicsit fáradtabbak is. Meg voltam elégedve a csapattal, Voltak nagyon jó teljesítmények. A fegyelmezettség egyre jobb. Taktikailag megpróbálják a játkosaim betartani azt, amit kérek tőlük. Remélem, ez a jövőben is így lesz. Bár tudjuk, hogy ez egy edzőmeccs volt, azért győzni mindig jó dolog!