2024.05.18.

Edzőmeccsen ikszelt a Diósjenő és a Berkenye

A hajrában érkezett a hazai válasz a vendégek vezetésére.

Múlt szombaton edzőmérkőzésen fogadta a Diósjenő a Berkenyét. A vendégek tudták megszerezni a vezetést a vármegyei első osztályú csapatok felkészülési találkozóján, a hajrában viszont képesek voltak válaszolni a házigazdák, így egy egyes döntetlennel zárult a hangoló párbaj.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Berkenye SE 1-1 (0-0)

Diósjenő SE: Tóth R. – Haljárszki, Varga M., Krajcsek, Pincze – Balga, Holman – Monostori A., Dávid M., Szabó L. – Lami. Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.

Berkenye SE: Földvári D. – Debre G. (Hesz), Földvári Sz., Illés, Rácz M. – Rottek, Hesz F. (Keresztes), Rusvay – Mátyás P., Genzelman (Bella), Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gól: Dávid M., ill. Fábri

Varga Gyula: Tökéletesen rávilágított a mai mérkőzés, hogy miben kell fejlődni! Kondicionálisan vannak problémák! De igazából tetszettek a meccs egyes periódusai. Voltak nagyon tetszetős megoldások! Így együtt harmadjára vagyunk együtt az új játékosokkal. Van hova fejlődni. A találkozón igazságos döntetlen született. Készülünk tovább. A Berkenyének nagyon sok sikert kívánunk!

Rusvay Gergely: – Kemény edzések után játszottuk az idei első felkészülési meccsünket egy megerősített Diósjenő ellen. Teljesen kiegyenlített játékot hozott a meccs, volt három-négy nagy lehetőségünk, amiből csak egyszer találtunk a kapuba. Ezen javítanunk kell! A végén sajnos egyenlíteni tudtak. Elég kevesen voltunk, sok hiányzó volt, de próbálunk még igazolni. Nem vagyunk túl jo helyzetben, három meghatározó játékosunk is máshol folytatja. Ettől függetlenül a nagy meleg ellenére egész jól játszottunk! Sok sikert a Diósjenőnek a bajnokságban!