2024.07.27.

Könnyed győzelemmel folytatta a Pásztó

Megint nem tudta átlépni saját árnyékát a Héhalom.

Szombaton Héhalmon volt jelenése a Pásztónak a vármegyei élvonal huszonegyedik körében. Remekül kezdtek a vendégek, Csépe István pár perc elteltével beköszönt. Ezt követően küzdöttek a csapatok, mígnem a szünethez közeledve előbb növelték előnyüket a látogatók, majd Karmacsi még a pihenő előtt szépített. A második felvonás elején nem jött össze a hazai egyenlítés, a játékrész derekán pedig végleg eldőlt a meccs. Bocsi jutott tripláig. Sima, négy egyes győzelmet könyvelhettek el a pásztóiak.

Megyei I. osztály, 21. forduló:

Héhalom SE-Pásztó SK 1-4 (1-2)

Héhalom, 100 néző. Vezette: Urbán V. P. (Pál A.)

Héhalom SE: Beregi – Kolarovszki (Gyuriska, 78.), Nagy Á., Nagy Sz. (Lakatos V., 46.), Tőzsér – Lakatos L. (Lakatos R., 73.), Karmacsi (Baranyi G., 65.), Baranyi R., Hajdú J. – Berkes, Hajdú A. (Sróth, 74.). Edzők: Rozmaring Péter, Farkas Ferenc.

Pásztó SK: Krajecz – Mladoniczki, Lipták, Békési, Csépe P. – Almási, Tari – Czigler (Kurcsik, 57.), Csépe I., Ocsovszki – Bocsi (Csépe M., 73.). Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Baranyi R., Lakatos V., ill. Czigler, Ocsovszki

Gól: Karmacsi (40.), ill. Csépe I. (7.), Bocsi (34., 68., 72.)

Jók: senki, ill. Bocsi, Almási, Lipták, Békési, Ocsovszki, Csépe I.

Farkas Ferenc: – Sajnos a mai mérkőzés is bebizonyította, hogy nem nőttünk fel a feladathoz. Teljesen megérdemelt a Pásztó győzelme ilyen arányban is.

Forgó Péter: Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, ami nem volt túl magas színvonalú. Nem tudtuk hozni az elmúlt pár meccs játékát, viszont dicséret illeti a játékosaimat, mert volt pár nagyszerű egyéni teljesítmény, aminek köszönhetjük a sikert.

A bajnokság aktuális állása: