2024.05.22.

Ikszelt a Palotás és a Diósjenő

Megküzdöttek egymással a csapatok, a gól viszont elmaradt.

Múlt szombaton a Diósjenőt fogadta a Palotás a vármegyei első osztály tizenhatodik körében. Az együttesek elszántságára nem lehetett panasz, mindent megtettek a nehéz talajon a játékosok. Dacolva az elemekkel, nem igazán alakulhatott ki szép futball. Helyzetek is alig akadtak, inkább a hazaiak tudtak veszélyes szituációt összehozni, de találatig nem jutottak el, ahogy a szórványos támadásokkal előrukkoló, olykor azért riadalmat okozó látogatók sem, így igazságosnak nevezhető gól nélküli remivel ért véget a csörte.

Megyei I. osztály, 16. forduló:

Palotás SE-Diósjenő SE 0-0

Palotás, 80 néző. Vezette: Kiss D. (Elischer M., Pál A.)

Palotás SE: Dankó – Kotasz T. (Kajzinger, 53.), Kotasz E., Hegedűs, Sipos – Tancsik, Hadrik – Szlobodnyik (Jambrich B., 89.), Jambrich S., Loboda – Szabó R. (Tóth G., 87.). Vezetőedző: Jele Zoltán.

Diósjenő SE: Szaszovszki – ifj. Monostori L., Pincze, Haljárszki, Bőgér Á. (Varga J., 10.) – Makkai, Krajcsek – Monostori A., Lami, Sebők (Bőgér D., 77.) – Varga Gy. Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Varga Gyula.

Sárga lap: Kajzinger, ill. Pincze, Haljárszki, ifj. Monostori L.

Jók: Sipos, Hadrik, Tancsik, ill. Szaszovszki, Varga J., Makkai

Jele Zoltán: – Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. A nehéz körülmények, a pálya talaja és a nagy szél mindkét csapat dolgát megnehezítette, de úgy gondolom, igazságos eredmény született. A kapuk nem nagyon forogtak a veszélyben, így helyzetek nem nagyon alakultak ki, úgyhogy még egyszer mondom, igazságos az eredmény. Remélem, hogy sérültjeink, betegeink minél előbb felépülnek és így várhatjuk a folytatást, tehát létszámban és minőségben is tudunk javulni. 

Bőgér Dávid: – Nehéz meccsre készültünk, a Palotás mindig masszív csapat volt, és gondoltuk, hogy most is az lesz, sok párharccal kell szembenéznünk, ami így is volt. Nagyon mély volt a pálya, nagyon pattogott a labda, nem lehetett rajta futballozni, de megpróbáltunk, és úgy érzem, ha kicsivel, de közelebb álltunk a győzelemhez. Gondolok itt a tizenegyesszituációra, a lesgólra, ami szerintem nem volt les, de megnézzük. Voltak lehetőségeink, több mint a Palotásnak. Kicsit azért van hiányérzetünk, de annak örülünk, hogy lehoztuk kapott gól nélkül. Palotáson sosem rossz játszani egy döntetlent, mert tényleg egy jó csapatról van szó. Megyünk tovább, készülünk. Rendesen felkészültünk a tavaszra, úgyhogy megpróbálunk meglepetéseket okozni és pontokat szerezni. További sok sikert kívánok a hazaiaknak!

Illés Győző mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása: