2024.07.27.

Szép győzelemmel rukkolt elő a Nőtincs

Hoppon maradt a Rétság.

Múlt vasárnap Nőtincsen járt a Rétság a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának huszonegyedik körében. Felvették a kesztyűt a házigazdák, akik az első félidő derekán be is találtak. Még a szünet előtt tudtak egyenlíteni a látogatók, így egállal fordultak a felek. A második játékrészben sem lankadtak a mindent beleadó hazaiak, az összecsapás kétharmadánál pedig megint eredményesek voltak. A hátralévő időben akár el is dönthették volna a meccset a nőtincsiek, végül azonban az utolsó pillanatokig izgulniuk kellett, de már nem érkezett válasz. Kettő egyre győztek a szép sikerrel előrukkoló vendéglátók.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 21. forduló:

Nőtincs SE-Rétság FC 2-1 (1-1)

Vezette: Szász K. (Ferencz P.)

Nőtincs SE: Kovács K. – Fuchs, Kiss D., Jakubecz, Mikulinszki (Ivanics, 70.) – Busai (Nagy B., 14.), Hugyecz, Nógrádi (Gyuricza G., 58.), Petrik – Majer (Horváth I., 70.), Maglódi. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Rétság FC: Barna – Tövis, Molnár M., Benkocs K., Rózsa (Durján, 70.) – Szklenár, Körmöci, Kenyeres, Homolya E. – Mák (Hekli, 74.), Homolya A. Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Horváth I., ill. Mák

Gól: Hugyecz (24.), Maglódi (60.), ill. Mák (40.)

Jók: Hugyecz, Maglódi, Kiss D., Jakubecz, Fuchs, ill. senki

id. Matyóka Ferenc: – Egy jó Rétságot tudtunk hazai pályán megverni. Itthoni veretlenségi sorozatunk ezáltal nem szakadt meg. A csapatom maximálisan betartotta a taktikailag és szakmailag kérteket. Uraltuk a mérkőzést, sok helyzetet dolgoztunk ki, amiknek a kihasználási aránya sajnos nem a legjobban sikerült, de végül jó játékkal, küzdve, hajtva sikerült megszerezni a három pontot.

Havay Zoltán: – Gratulálok a Nőtincsnek!

A bajnokság aktuális állása: