2024.07.27.

Könnyed győzelmet aratott a Cered

Esélye sem volt a Kazárnak.

Múlt vasárnap Kazáron tette tiszteletét a Cered a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonegyedik körében. Remekül indították a csörtét a vendégek, négy perc elteltével beköszöntek, majd az első félidő derekán újra eredményesek tudtak lenni. Bár hamarosan jött a szépítés, még a szünet előtt két újabb góllal rukkoltak elő a látogatók. Az összecsapás kétharmadánál ismét faragtak hátrányukból a hazaiak, ezt követően viszont még négy alkalommal kapituláltak. Danyi és Bolla is triplázott. Végül könnyed, kilenc kettes győzelmet tettek zsebre a termelékeny produkciót bemutató cerediek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 21. forduló:

Kazár KSE-Cered VSE 2-9 (1-4)

Vezette: Varga P. B. (Gyetvai B., Szűcs M. L.)

Kazár KSE: Szakos – Jenei, Oláh K., Dancsok, Gecse (Csíkos, 16.) – Bán, Körmöczi, Baranyi L. (Harmat, 58.), Versics – Vinyei, Radics I. Edző: Racs Zsolt.

Cered VSE: Simon L. – Tősér A., Tomon (Tóth I., 73.), Cseri (Mikus, 54.), Simon Zs. (Pál M:, 84.) – Pap, Simon B., Elek (Kapás, 46.), Bolla – Kovács B. (Horváth J., 87.), Danyi. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Oláh K., Versics, Radics I., Vinyei, Jenei, ill. Simon Zs., Tomon, Simon B.

Gól: Oláh K. (24.), Versics (62.), ill. Bolla (4., 30., 87.), Kovács B. (20.), Simon Zs. (33., 82.), Danyi (48., 68., 70.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Racs Zsolt: – A nógrádsipeki mérkőzés után, sajnos öt játékosom nem állt a rendelkezésemre. Olyan emberek, akik a csapat gerince. Ez sajnos meg is látszódott a játékunkon. A cerediek elég erőszakosan és jól futballoztak, szépen lassan felőröltek minket. Tulajdonképpen az eredmény kicsit túlzó, de azért teljesen megérdemelt győzelmet aratott az ellenfél. 

Horváth Jenő: – Szakadó esőben, jól kidolgozott helyzetekkel, szép gólokkal sikerült elhoznunk a három pontot Kazárról. Játékosaim a nem megfelelő időjárási körülmények dacára szívből játszottak, aminek meg is lett az eredménye. Megérdemelt győzelemmel vonulunk kéthetes pihenőnkre, bízom benne, hogy lendületünket meg tudjuk őrizni a bajnokság további részében is. További sok sikert kívánunk a Kazár csapatának! Magam és a Ceredi Sportegyesület nevében ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki Radics Istvánnak, „Rokkónak” és családjának!

A bajnokság aktuális állása: