2024.07.27.

Újabb győzelmet könyvelt el a Nőtincs

Zsinórban negyedik bajnokiját húzta be az ezúttal a Bernecebaráti-Kemencénél nyerni tudó csapat.

Múlt vasárnap a Bernecebaráti-Kemence otthonában volt jelenése a Nőtincsnek a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának huszonkettedik körében. Bátran kezdtek a hazaiak, egy öngól miatt viszont húsz perc elteltével hátrányba kerültek. Nem adták azonban föl a házigazdák, a szünet előtt pedig egalizáltak. A második felvonást gyors góllal indították a látogatók, majd már nem tudott válaszolni a másik oldal. A játékrész derekán tovább nőtt a különbség, majd a hajrában végleg lezárták a párbajt a négy egyes sikerre szert tevő nőtincsiek. Zsinórban negyedszer nyert Matyóka Ferenc brigádja.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 22. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Nőtincs SE 1-4 (1-1)

Vezette: Csillik B. L. (Szemesi Zs.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Imre F., Tóth K., Vig, Tóth M. – Sasvári (Németh, 62.), Pál L. (Sági, 88.), Gáspár E., Busai – Bálint T. (Richter, 46.), Forgács (Szabó Zs., 88.). Játékos-edző: Németh Krisztián.

Nőtincs SE: Kovács K. – Fuchs P., Bucsek, Kiss D., Jakubecz – Ivanics (Machács, 70.), Krausz (Majer, 46.), Nógrádi (Fuchs G., 62.), Hugyecz (Gyuricza V., 85.) – Petrik (Kovács P., 55.), Maglódi (Milus, 87.). Edző: id. Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Forgács, ill. Petrik

Gól: Forgács (37.), ill. Imre F. (20., öngól), Nógrádi (48.), Hugyecz (68.), Bucsek (83.)

Jók: Tóth K., ill. Kovács K., Kiss D., Bucsek, Nógrádi

Németh Krisztián: – Jól kezdtünk az elején, igaz, egy szerencsétlen öngóllal vezetést szerzett a Nőtincs, egy szép akció végén kiegyenlítettünk. Ezután voltak helyzeteink is. A második félidőben kicsit kapkodóbbak, szétesőbbek voltunk, ez meg is pecsételte a sorsunkat, mert sajnos egy fölívelt labda utáni szép akcióból megint megszerezték a vezetést  vendégek. Ekkor már lehetett érezni a társaságon, hogy kicsit feladta. Ez meg is mutatkozott abban, hogy egy szögletből szép fejesgólt szereztek, majd egy szabadrúgásnál már nem tudtunk koncentrálni és bekotorták a lecsurgó labdát. Nem kell elkeseredni. Vannak hullámvölgyek, egyszer fenn, egyszer lenn. Én most is azt mondom, ez a félév tanulóidő mindenkinek. A következő bajnokságban megerősödve, egy jó kerettel elérhetünk egy jó eredményt. Gratulálok az ellenfélnek! A csapatnak pedig fel a fejjel, mert vannak ilyenek, ettől szép a foci!

id. Matyóka Ferenc: – Jó játékvezetés mellett, kiváló körülmények között, az első félidő teljesítménye hagyott maga után kívánnivalót. A második félidő elején beküldött cserék színt vittek a játékba, s magabiztos győzelmet arattunk a jól játszó hazaiak felett. 

A bajnokság aktuális állása: