2024.07.27.

Folytatta jó hazai szériáját a Mohora

Nem sok esélye volt a Pásztónak.

Szombaton a Pásztót fogadta a Mohora a vármegyei első osztály huszonharmadik fordulójában. Szépen lassan fölénybe kerültek a hazaiak, az első félidő derekán pedig meg is lett nekik a vezetés. Lélektanilag a legjobbkor, éppen a szünet előtt növelte lépésfórját az előnyben lévő brigád. A második felvonás elején hamar eldőlt mindent, Szita jutott dupláig. Az utolsó húsz perchez érve Mátyás is ismét beköszönt. A látogatók részéről Almási jegyezte a szépségtapaszt. Végül könnyed, négy egyes győzelmet arattak a mohoraiak.

Megyei I. osztály, 22. forduló:

Unicum FC Mohora-Pásztó SK 4-1 (2-0)

Mohora, 50 néző. Vezette: Derda J. (Juhász Á., Nagy P.)

Unicum FC Mohora: Földi – Pécsi, Rácz D., Széles B., Lavkó (Rados, 71.) – Pistyúr Zs. (Hatala, 78.), Bartal (Strihó, 76.), Széles G. (Klinger, 71.), Molnár K. – Szita, Mátyás Zs. (Dallos, 72.). Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Pásztó SK: Krajecz  Szőllősi, Lipták, Dinka (Csépe M., 62.), Mladoniczki (Laczkó, 46.) – Almási, Tari – Kurcsik, Csépe I., Csépe P. – Ocsovszki. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Pécsi, ill. Szőllősi, Lipták, Dinka, Almási

Gól: Szita (25., 53.), Mátyás Zs. (45., 70.), ill. Almási (84.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Baranyi Tibor: – Sikerült kilábalnunk a múlt heti pofonból. Nem teljes kerettel érkező vendégeket fogadtunk, de mi sem tudtunk komplett állománnyal fölállni. Azt gondolom, minden játékosom átérezte a mérkőzés súlyát és komolyságát. Ezért úgy is álltak hozzá. A mutatott játékkal maximálisan meg vagyok elégedve. A négy rúgott gól szerintem önmagáért beszél. Nagyon megdicsérem a csapatomat és további sok sikert kívánok az ellenfélnek!

Forgó Péter: – A mérkőzés minden elemében felülmúlt minket az ellenfél, osztálykülönbség volt a két csapat között. Esélyünk sem volt ma a Mohora ellen, így nincs más dolgunk, mint szívből sok sikert kívánni nekik!

A bajnokság aktuális állása: