2024.07.27.

Bemutatjuk csapataink kupaellenfeleit

A Berkenye és a Mátraterenye NB III-as gárdát fogad, a Balassagyarmat hajdúsági együttest lát vendégül, a Karancslapujtő és a Bánk-Dalnoki Akadémia Heves vármegyébe hivatalos.

Mint arról korábban online szöveges tudósításban hírt adtunk, hétfőn délelőtt elkészítették az első forduló sorsolását a MOL Magyar Kupában. Régiónk öt társulata képviselte magát a ceremónián. Mostani anyagunkban azt nézzük meg, milyen ellenfelekkel fognak találkozni a mieink.

A Silver Tüzép-Karancslapujtő a Heves vármegyei élvonal legutóbbi küzdelmeit a nyolcadikként befejező Maklár otthonába látogat. A Bánk-Dalnoki Akadémia az imént már leírt mezőnyben bronzéremig jutó, Gulyka Zsolt által irányított Lőrincinél teszi tiszteletét.

A Berkenye az NB III Keleti-csoportjának előző kiírásában nyolcadik helyezésig jutó Sényőt fogadja, a Mátraterenye a szintén az előbb említett pontvadászat dobogójának középső fokát megkaparintó Putnokot látja vendégül. A BSE a Hajdú-Bihar vármegyei élvonal mögöttünk hagyott évadában hatodik pozíciót elérő Hajdúsámsonnal csap össze a Kövi Pál Sportközpontban. A továbbjutó kiléte egy mérkőzésen dől el. Hivatalos játéknapok: 2023. augusztus 5-6.

MOL Magyar Kupa, 1. forduló, 2023. augusztus 5-6.:

Maklár SE-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE

Lőrinci VSC-Bánk-Dalnoki Akadémia

Berkenye SE-Sényő-Carnifex FC

Mátraterenye SE-Putnok FC

Balassagyarmati VSE-Hajdúsámsoni TTISZE