2024.07.27.

Újabb remek győzelmet aratott a Nógrádmegyer

Ezúttal a Nógrádsipeket tréfálta meg a remek formában lévő csapat.

Múlt szombaton Nógrádmegyerben volt jelenése a Nógrádsipeknek a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenkilencedik körében. Bekezdtek a csapatok, egy korai hazai gólra azonnal jött a válasz, majd hamarosan már a látogatók vezettek. A szünet előtt büntetőből egalizáltak a házigazdák, így fej fej mellett fordultak a társulatok. A második felvonásban is folytatódott a küzdelem, majd a játékrész derekán ismét előnyhöz jutottak a vendégek. Az utolsó negyedórához érve parádés hajrával tudtak előrukkolni a feltámadó ‘megyeriek, akik három újabb találattal rukkoltak elő a lefújásig, így végül öt hármas diadalt könyvelhettek el.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 19. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Nógrádsipek SE 5-3 (2-2)

Vezette: Elischer M. (Gecse Z., Reviczki J.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics, Gáspár (Rácz A., 46.), Lakatos, Ökrös P. – Ökrös M., Rácz R., Kis G., Botos A. – Ökrös Sz., Berki M. Edző: Ökrös István.

Nógrádsipek SE: Csampa – Farkas, Pityi, Végh F., Balázs K. – Csernák, Kelecsényi, Végh Á., Percze – Veréb, Árva. Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Ökrös Sz., ill. Kelecsényi

Gól: Berki M. (3., 82.), Ökrös P. (42.), Rácz R. (78.), Ökrös Sz. (88.), ill. Árva (4., 65.), Percze (12.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Ökrös István: Egy izgalmas, nagyon sportszerű meccset láthattunk. A játékvezetés is profi volt, így kell levezetni egy mérkőzést. Az elején tudtunk egyből egy gólt szerezni, de azonnal jött rá válasz, és nem sokkal később meg is fordították a meccset a ‘sipekiek. Folyamatos játék mellett, sok lehetőség volt itt is-ott is, aztán a félidő végén tudtunk büntetőből egyenlíteni. A második félidőben is voltak helyzetek mindkét oldalon. Három kettes vendégvezetésnél kicsit idegesen játszottunk, elizgultuk a lehetőségeket, de egy nagyszerű távoli lövéssel visszajöttünk a meccsbe és ez adott egy nagy lökést a társaságnak, ami után ki tudtuk alakítani a végeredményt. Összességében kiegyenlített mérkőzés volt. Sok helyzettel mindkét oldalon. Kétszer álltunk fel hátrányból, úgyhogy büszke vagyok a brigádra! A Nógrádsipek egy nagyon szervezett és sportszerű csapat! Sok sikert kívánunk nekik! Mi készülünk a következő meccsre!

Kelecsényi Gábor:  Egy nagyon sportszerű mérkőzésen, a vezetésünket nem tudtuk megtartani, az utolsó tíz percben fordítottak és nem érdemtelenül nyertek az egész meccsen kimondottan jól játszó hazaiak. Kiemelném a nagyon kulturált és sportszerű hazai csapatot és a közönséget, kevés helyen van ilyen, jó irányba haladnak. A csapatomnak gratulálok, hiszen tizenegyen tudtunk eljönni! „Pitykének” és csapatának, az egyesületnek további sok sikert!

A bajnokság aktuális állása: