2024.07.27.

Alulmaradt szerdai edzőmeccsén az SBTC

A szlovák harmadik vonalbeli Losonc győzni tudott Salgótarjánban.

Szerdán újabb gyakorló meccs várt a vármegyénk első osztályának tavaszi folytatására készülő SBTC-re. A szlovák harmadik vonal Keleti-csoportjában versenyző, Vízteleki János által irányított Losoncot fogadták a fekete-fehérek. Az első félidőben nem bírtak egymással a felek, gól nélkül ért véget a játékrész. A fordulás után elhúztak a vendégek, míg a házigazdáktól csak a szépítésre futotta. Három egyes sikert jegyezhetett fel a lefújáskor a határon túli társulat.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-MŠK Novohrad Lučenec (Losonci TK) 1-3 (0-0)

Salgótarján, SBTC Utánpótlás Edzőközpont.

Salgótarjáni BTC: Sz. Varga – Klajban, Sulyok, Csuka, Orosházi – Filkor – Boros, Horváth M., Csáki, Nagy M. – Csifó. Cserék: Kanyó, Jakab, Palkovics, Dóra, Csatlós, Toldi, Leandro. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gól: Gazdag (öngól)

Sebestyén Szilárd: Végig jó iramú mérkőzést játszottunk. Lüktető volt a játék, amit próbáltunk kontrollálni, irányítani. Fiatal játékosaink ma pontatlanok voltak, sok technikai hibát vétettek, amit rutinosabb ellenfelünk kihasznált. Sok a javítanivalónk, amit a bajnokságig hátralévő kettő és fél hétben orvosolni kell! Hasznos volt a felkészülési mérkőzés!