2024.05.20.

Harmadosztályú ellenfélnél nyert edzőmérkőzést a Bánk-Dalnoki Akadémia

A Keleti-csoportban vitézkedő Hatvannál ért el egygólos sikert Tábori Ákos csapata.

Szerdán újabb gyakorló mérkőzés várt a harmadosztály Közép-csoportjának tavaszi rajtjára hangoló Bánk-Dalnoki Akadémiára. A szintén NB III-as, Keleti-régióban szereplő Hatvanhoz látogatott a Nógrád vármegyei gárda. A gól nélkül lepergő első félidőt követően jó darabig a második felvonásban is érintetlenek maradtak a hálók, aztán pár perccel a lefújás előtt a csereként beszálló Fellegi találatával eredményesek tudtak lenni a vendégek, akik végül egy nullra győztek.

Felkészülési mérkőzés:

FC Hatvan-Bánk-Dalnoki Akadémia 0-1 (0-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Zima – Molnár M., Hajdu, Frey (Szabó Sz., 70.), Petrezselyem (Seres, 70.) – Darabont G. (Szentpéteri, 70.), Kócsa (Farkas, 75.) – Kiss K., Török (Fellegi, 65.), Sápi – Rosta (Király, 46.). Vezetőedző: Tábori Ákos.

Gól: Fellegi

Tábori Ákos: – Egy héttel eltoltuk a felkészülésünket, mivel szabadnaposak leszünk az első fordulóban. Látszik is az eddigi munka a csapaton, hiányoznak még a dinamikus mozgások a játékosoktól. A játékunkkal meg voltam elégedve. Azokat az alapelveket, amiket leszögeztünk, meccsről meccsre jobban tudjuk megvalósítani. Támadásoknál kell pontosabbnak és koncentráltabbnak lennünk. Természetesen örülök, hogy ismét nyerni tudtunk, lelkileg sokat ad a csapatnak, de az elsődleges cél az edzőmérkőzéseinken a játékunk pontosítása.