2024.07.27.

Izgalmas csatát húzott be a Nagylóc

Változatos küzdelem végén maradt alul a Karancsberény.

Múlt szombaton Nagylócon volt jelenése a Karancsberénynek a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszadik körében. Kiegyenlített mederben vette kezdetét a csörte, majd szépen lassan lendületbe jöttek az edzőjüket nélkülöző vendégek, az első félidő derekán be is találtak. A második felvonás elején előbb egalizáltak, majd fordítottak a házigazdák. Gyorsan jött azonban a válasz. A hajrához érve megint eredményesek tudtak lenni a hazaiak, de kisvártatva újra remi volt az állás. Már-már úgy nézett ki, döntetlen lesz az ütközet vége, amikor az utolsó pillanatokban büntetőt kaptak a nagylóciak, amit a csereként beszálló Oláh Roland értékesített is, így négy hármas sikerhez segítette övéit.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 20. forduló:

Nagylóc SE-Karancsberényi VSFC 4-3 (0-1)

Vezette: Reviczki J. (Győri M. Sz.)

Nagylóc SE: Oláh M. – Mátyás J. (Rácz N., 14.), Juhász, Baranyi S., Oláh Richárd – id. Csík Cs. (ifj. Csík Cs., 67.), Rácz I. (Jurecska, 83.), Csík R., Varga B. (Oláh Roland, 70.) – Csík D., Sámuel. Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Mezei, Szlatincsán, Szabó R., Negrea – Lavaj (Szőke, 46.), Papp, Kovács, Vilk (Hulitka Sz., 81.) – Gyurkó, Gerhát. Megbízott játékos-edző: Mezei Péter.

Gól: Csík R. (53.), Csík D. (57.), Juhász (82.), Oláh Roland (90.), ill. Gerhát (27., 65.), Mezei (87.)

Jók: az egész csapat, ill. Gerhát, Gyurkó, Szlatincsán, Kovács

Oláh Roland: – Kicsikét szomorúan álltunk bele a mérkőzésbe a hétközi kupameccs miatt. Úgy érezzük, nem érdemeltünk ott kiesést. Nem is igazán találtuk az első félidőben a helyünket a pályán. Vezetett is az ellenfél. Aztán közösen belenyúltunk a taktikába, átszerveztük a játékunkat és egy-két ember pozícióját. Nagyon jól szálltak be a cserék. Így sikerült megfordítanunk a találkozót. Sportszerű meccs volt. Egy jó, ügyes, fiatal ellenféllel volt dolgunk. További sok sikert kívánunk a vendégeknek!

Mezei Péter: – A meccset jól kezdtük, szervezetten és szépen játszottunk. A szünetre egygólos előnnyel vonultunk egy szép Gyurkó-Gerhát összjáték után. A második félidőben viszont nem figyeltünk és elkerülhető gólokat kaptunk, öt percen belül egyből kettőt. Sikerült egalizálni, de ismét a hazaiak kerültek fölénybe. Ezt is ki tudtuk egyenlíteni a 88. percben, aztán a végén egy teljesen jogos tizenegyest megadott a sporttárs az ellenfél javára, így megint csak a szimpatikus vesztes szerepe jutott nekünk. Sajnálom a csapatot, mert nem ezt érdemeltük, főleg nem az első félidő képe alapján. Remélem, a következő meccsen tudunk javítani. Sok sikert kívánok a lelkes és szimpatikus hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: