2024.07.27.

Alsóházi csörtét nyert meg a Legénd

Pont nélkül maradt az Egyházasdengeleg.

Múlt vasárnap alsóházi meccsen fogadta a Legénd az Egyházasdengeleget a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának tizennyolcadik körében. Támadóbban léptek fel a hazaiak, az első félidő derekán pedig egy öngól segítségével előnyhöz jutottak. Ezt követően próbálkoztak a látogatók is, jó darabig viszont nem rezdültek meg újra a hálók. Az utolsó húsz perchez büntetőből nőtt a különbség, majd a hajrában még egyszer beköszöntek a házigazdák, akik így három nullra nyertek.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 18. forduló:

Legéndi SE-Egyházasdengeleg FE 3-0 (1-0)

Vezette: Szász K. (Kiss D. B.)

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Durucz, Megyeri, Oláh T. (Kucsera, 73.) – Marozsán (Bujnyik, 68.), Franyó, Réczi (Ollé, 46.) – Takács (Soós, 73.), Holló (Lajos B., 59.), Mészáros (Kelemen, 77.). Edzők: id. Bujnyik János, Hanusz Péter.

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Z. – Gyurik B., Báthy, Pete, Gyurik P. – Jakus, Bacskai, Szarvas, Bakonyi – Pusztai (Liptai, 80.), Fűrész. Edző: id. Berkes Balázs.

Sárga lap: Mészáros, Holló, Gláz

Gól: Gyurik B. (20., öngól), Takács (70.), Durucz (81.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

id. Bujnyik János: – Az elejétől fogva birtokoltuk a labdát, uraltuk a játékot. Szerintem lehetett volna kicsikét koncentráltabb a csapat, voltak kisebb-nagyobb hibák. Csinálták a fiúk, amit kellett. Három csatárral kezdtünk, aminek nem láttuk nagy előnyét, úgyhogy a második félidőre visszaálltunk négy-négy-kettőre. Ez működött. Jól szálltak be a cserék. Aki kilátogatott a meccsre, egy jó és sportszerű mérkőzést látott. Lelkes ellenféllel álltunk szemben, akiknek gratulálok. Megyünk tovább! Bizakodunk a nőtincsi meccs előtt, és bízunk benne, hogy visszatér a többi sérültünk is. Hogy mit érünk el a hétvégén, az már csak a fiúkon múlik, rajtam és a vezetőkön nem fog…

id. Berkes Balázs: – Először is, köszönöm azon játékosoknak, akik megtisztelték jelenlétükkel a bajnoki mérkőzést. Egyenrangú ellenfelek csatája volt, végül a helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat nyerte a meccset. Köszönjük a vendéglátást, további sikereket a hazai csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: