2024.07.27.

Folytatódott a Silver Tüzép-Karancslapujtő győzelmi szériája

Zsinórban hetedik tétmeccsét húzta be kapott gól nélkül az ezúttal a Palotással elbánó csapat.

Szombaton a Palotást fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal huszonhetedik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a remek formában állomásozó hazaiak, Pál hamar beköszönt. Ezt követően egy darabig tartották magukat a távollévő edzőjüket nélkülöző vendégek, de a szünet előtt további három alkalommal kapituláltak. Előbb Banka Dávid volt eredményes, aztán Katona duplázott egy perc leforgása alatt. A második etapban csordogált a meccs. Azért egy találatot még ebben a felvonásban is feljegyezhettünk. Sándor Attila a hajrában értékesített egy büntetőt. Végül öt nullás sikert értek el a zsinórban hetedik tétmérkőzésüket kapott gól nélkül behúzó ‘lapujtőiek.

Megyei I. osztály, 27. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Palotás SE 5-0 (4-0)

Karancslapujtő, 100 néző. Vezette: Kovács M. (Csillik B. L., Elischer M.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Tóth O., Sándor A., Sulcz, Szeles – Híves (Zsély D., 55.), Rátóti – Kovács B., Banka D. (Botos V., 72.), Pál G. – Katona (Laczkó, 78.). Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Palotás SE: Dankó – Szlobodnyik (Kajzinger, 73.), Kotasz E., Hegedűs, Sipos – Hadrik, Tancsik  – Loboda, Jambrich S., Jambrich B. (Hegyi, 68.) – Szabó R. Megbízott játékos-edző: Sipos Bence.

Sárga lap: Kovács B., Botos V., ill. Jambrich B.

Gól: Pál G. (9.), Banka D. (40.), Katona (43., 44.), Sándor A. (82.)

Jók: az egész csapat, ill. Jambrich S.

Romhányi Tamás: – Egy héten belül ez volt a harmadik mérkőzésünk, de a játékosaink fantasztikusak és most is gyönyörű győzelmet arattak. Élvezik a játékot és a meccs minden percét. Készülünk tovább, mert még van feladatunk. Szeretnénk, ha ez a lendület most már a szezon végéig kitartana. A palotási csapatnak további sok sikert kívánok!

Sipos Bence: – Kis szerencsével egy jobb eredményt is elérhettünk volna. Köszönöm a csapattársaimnak a mai játékot. Gratulálok az ellenfélnek és további sok sikert kívánok! Üzenem minden Palotás-játékosnak, hogy egy szív, egy dobbánás!

A bajnokság aktuális állása: