2024.07.27.

Eredményes főpróbán van túl a Diósjenő

A BSE U19-es együttesét múlta felül utolsó edzőmeccsén a gólokban gazdag mérkőzést behúzó gárda.

Múlt szombaton a regionális bajnokságban szereplő BSE Palóc Farkasok U19-es korosztályát fogadta a vármegyénk élvonalában versenyző Diósjenő. A házigazdák gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntötték az érdemi kérdéseket, majd a szünet után tovább növelték előnyüket, végül pedig sima, nyolc kettes győzelemre tettek szert.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-BSE Palóc Farkasok UP SE U19 8-2 (4-1)

Diósjenő SE: Szaszovszki – ifj. Monostori L., Pincze, Haljárszki, Bőgér Á. – Krajcsek, Makkai – Holman, Valent, Bőgér D. – Monostori A. Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.

BSE Palóc Farkasok UP SE U19: Juhász – Berki A., Gerliczki, Berki J., Bukta – Sallói, Mátyás T., Boda, Varga Cs. – Géczy, Sebők. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Monostori A. (4), Bőgér D. (2), Holman, Makkai, ill. Géczy, Mátyás T.

Varga Gyula: – Mindkét csapat épphogy megvolt a mérkőzésre. De attól függetlenül, láthattunk szép megoldásokat, tetszetős támadásokat! A srácok szervezetten és fegyelmezetten futballoztak. Persze vannak szituációk, amiket át kell beszélnünk a bajnoki rajtig! A BSE utánpótlás csapatának is jár a gratuláció. Ügyes futballisták alkotják. Kimondottan jó benyomást keltett bennünk, hogy próbálták futballozni, az eredményalakulás ellenére is. Nagyon sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban! Mi pedig várjuk a rajtot, reméljük, mindenki bevethető állapotban lesz!

Mátyás Zsolt: Egy sportszerű mérkőzést játszottak a csapatok, amely mindkét fél számára jól szolgálta a felkészülést. Sajnos voltak hiányzóink, így egy felforgatott csapatot kellett pályára küldenem. Ez okozott némi gondot játékunkban, főleg védekezésünk vált instabillá. Nem éreztük a posztok és a csapatrészek közti távolságokat, így nagy területeket hagytunk a Diósjenőnek, amit ki is használtak. Mindent figyelembe véve, nem vagyok elégedetlen, voltak pozitív dolgok is. Lőttünk kapufát és a hazaiak kapusa is bemutatott jó pár bravúrt. Ebből ezt tudtuk kihozni. Sok sikert a Diósjenőnek a bajnokságban, mi pedig készülünk a főpróbára!