2024.07.27.

A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Elek Dániel

Csapata vezéreként, gólt szerezve segítette idegenbeli bravúrhoz együttesét a Mátraterenye II-Somosnál diadalmaskodó Vizslás védője.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről-hétre igyekszik megválasztani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A huszonegyedik kör után a keleti-csoportban szereplő Vizslás védőjére, Elek Dánielre voksoltunk, aki csapata vezéreként, gólt szerezve segítette hozzá együttesét az éllovas Mátraterenye II-Somos otthonában elért kettő egyes diadalhoz. Most pedig jöjjön a masszív produkcióval előrukkoló hátvéddel készült interjúnk!

– Nem önök voltak a listavezető elleni meccs esélyesei…

– Igaz, nem mi voltunk az esélyesek, de már szerintem bizonyítottuk egy párszor, hogy nem lehet minket leírni, mert ha akarunk, képesek vagyunk győzni bárki ellen – mondta Elek Dániel.

– Hogyan tudná összefoglalni a bajnokit?

– Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, amely már az elején próbálta átvenni az irányítást, de a csapatunk egy emberként mozogva, föléjük tudott kerekedni. Úgy gondolom, több helyzetet alakítottunk ki és jókor jöttek a góljaink. A második félidő elég kiegyenlített volt, az utolsó pillanatban a szerencse velünk volt a hazaiak kapufájánál, de végül is lehoztuk a mérkőzést.

– Minek köszönhető a szép siker?

– Dancsok Roland úgy küldte ki a csapatot, mint talán még soha. „Bízok bennetek, nyerni fogtok”. Továbbá kiemelendő az idősebb játékosok hozzáállása, akik csúsznak-másznak minden meccsen, amivel motiválnak mindenkit.

– A mostani idény előtt csatlakozott klubjához. Miért határozott így?

– Dancsok Rolanddal régen ismerjük egymást, és ő keresett meg, hogy lenne-e kedvem ideigazolni. Láttam, hogy jó a közösség és belementem.

– Mi a véleménye csapata korábbi tavaszi szerepléséről?

– Sajnos vegyes érzelmeim vannak, de számomra inkább csalódás a második félév.

– Mit vár a folytatásban? 

– Remélem, minél előbb végzünk a tabellán. A cél a dobogó.

– Szombaton a Nagylócot fogadják. Mire számít a találkozón?

– Bízom benne, a következő mérkőzésen is úgy játszunk, mint Somoson és nem lesz probléma, bár a Nagylóc is jó erőkből áll.

Mes