2024.07.27.

A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Szandai Ádám

Mesternégyessel vezette győzelemre csapatát a Bernecebaráti-Kemence ellen ötgólos sikert arató Dejtár támadója.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről-hétre igyekszik megválasztani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenkilencedik kör után a nyugati-csoportban szereplő Dejtár csatárára, Szandai Ádámra voksoltunk, aki mesternégyessel vette ki a részét a Bernecebaráti-Kemence ellen öt nullás sikert arató együttese győzelméből. Most pedig jöjjön a remek napot kifogó támadóval készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a meccsre?

– Nehéz mérkőzésre számítottunk, de jól kezdtünk – mondta Szandai Ádám. Már a legelején sikerült vezetést szerezni, ezután nem nagyon ment a játék, de a félidő végén szereztünk újabb két gólt. A második játékrész kiegyenlítettebb volt, de így is kapott gól nélkül sikerült győznünk.

– Mi a véleménye saját teljesítményéről?

– Az előző meccsekhez képest jobb volt a teljesítményem, a helyzeteim gólra tudtam váltani, mert a csapattársaimtól hibátlan passzokat kaptam. Két gólt közelről szereztem, egyet egy kiugratás után, a negyediket pedig egy jobboldali beadást követően.

– Jól muzsikáltak a tavaszi idény már lezajló részében, hiszen még pontot sem veszítettek.

– Igen, eddig a tavaszi szezonban hibátlanok vagyunk. A folytatásban nagyon nehéz mérkőzések következnek, megvan az esély a végső győzelemre és mindent meg is teszünk érte.

– Vasárnap rangadón csapnak össze Diósjenőn az Érsekvadkert második számú együttesével. 

– Az egyik legnehezebb mérkőzésünk lesz a bajnokságban, de bízom a csapatban. Képesek vagyunk rá, hogy begyűjtsük a három pontot!

Mes