2024.07.27.

A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Varga Sándor

Ezúttal mesternyolcassal vette ki a részét együttese győzelméből a Legéndet csúnyán elverő Érsekvadkert II csatára.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről-hétre igyekszik megválasztani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenhatodik kör után ismét a nyugati-csoportban vitézkedő Érsekvadkert II csatárára, Varga Sándorra voksoltunk, aki ezúttal mesternyolcassal vette ki a részét a Legéndet tizenhárom egyre kivégző csapata kiütéses sikeréből. Most pedig jöjjön a remek formában lévő támadóval készült interjúnk!

– Hogyan elevenítené fel a legutóbbi bajnokit?

– Nagyszerű mérkőzés volt – kezdte Varga Sándor. Kihasználtuk a helyzeteinket. Gyorsan eldöntöttük a meccset. Jó passzokat kaptam. A középpályán kiemelkedőt nyújtott Medvik Feri, akitől több labdaszerzés után ziccerpasszokat kaptam. 

– Előzetesen „csak” három és öt közötti gólszámot várt magától. Nyolc lett belőle… Miért jött ki megint ennyire a lépés?

– Nagyon motivált voltam és sikerült jól befejezni a támadásokat. 

– Ez a találkozó volt eddigi pályafutása legjobb mérkőzése?

– Nem mondanám azok közé. Annak ellenére sem, hogy nyolcat lőttem. Igaz, hogy jól ment a befejezés, de volt már jobb meccsem is. 

– A közelmúltban az előző riportunkhoz hozzászólók is szóvá tették, hogy miért nem a megyei első osztályban villog… 

– Jól érzem magam ebben a csapatban. Így, hogy többször sérült vagyok, nem bírok folyamatosan edzésben lenni a lábam miatt. Sajnos ezért sem akarok feljebb focizni.

– Vasárnap Ipolyszögre hivatalosak. Mire számít a következő forduló kapcsán

– Erősebb ellenfelünk lesz, mint az előző körben. Lehet, ezúttal nem fogok gólt lőni, de mindent megteszek, hogy nyerjünk! 

Mes