2024.07.27.

Újabb pontot gyűjtött a Bátonyterenye

Nem tudott nyerni hazai pályán a Héhalom.

Szombaton a Bátonyterenyét fogadta a Héhalom a vármegyei első osztály huszonhetedik körében. Gyors góllal indították a meccset a házigazdák, Balog Renátó tíz perc alatt beköszönt. Ezt követően nem tudták eldönteni a mérkőzést a hazaiak, hiába volt rá lehetőségük. Telt-múlt az idő, de nem változott az állás. A mérkőzést tizenegy emberrel végigküzdő látogatók harcoltak becsülettel, igyekezetük pedig a hajrához érve eredménnyel párosult. Egy öngól segítségével érkezett az egalizálás. A hátralévő mintegy negyedórában már egyik oldal sem tudott érvényes találatig eljutni, a héhalmiak egyszer még megrezgették a hálót a hosszabbításban, de mint kiderült, lesről, így egy egyes döntetlennel fejeződött be az ütközet.

Megyei I. osztály, 27. forduló:

Héhalom SE-Bátonyterenyei TC 1-1 (1-0)

Héhalom, 70 néző. Vezette: Urbán V. P. (Pál A.)

Héhalom SE: Farkas R. – Kolarovszki, Nagy Á., Gyuriska, Tőzsér – Berkes (Hajdú A., 69.), Baranyi R., Lakatos V., Hajdú J. – Lakatos L., Balog R. Edzők: Rozmaring Péter, Farkas Ferenc.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy Noel, Kiss B., Ivánfy, Nagy Norbert – Berki Sz., Almási, Berki K., Lenkei – Oláh M., Bellér. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Berki Sz., Berki K.

Gól: Balog R. (10.), ill. Gyuriska (79.)

Jók: Farkas R., Kolarovszki, Baranyi R., Nagy Á., Balog R., ill. Kiss B., Ivánfy

Rozmaring Péter: – A mérkőzésről annyit szeretnék mondani, hogy nagyon rossz teljesítménnyel, szerintem reális eredmény született. Nagyon rosszul játszottunk. Csak egy szösszenet a meccsről. 17 óra 35 perckor megérkezett a két játékvezető, amit most már felháborítónak tartok, mert eddig Héhalomban egyetlen egy hazai találkozón volt három játékvezető, a többi alkalommal mindig kettő jelent meg. Még ezzel nem is lenne probléma, hogyha nem döntenék el sorban a mérkőzést, és látszik rajtuk, hogy lenézően, nagyképűen viselkednek. Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de ez engem felháborít! A 93. percben a tizenhatos vonaláról, hátulról érkező játékosunk gólt rúgott, a hölgy pedig pedig behúzta lesnek, és ordított, hogy: „higgyétek el, ide többet nem fogok jönni!” Ez nem így működik! Ők ugyanolyan sportemberek, mint mi, mi pedig ugyanolyan sportemberek vagyunk, mint ők! Elvárható lenne, ha még meccsről is jönnek, hogy harmincöt perces késés után ne flegmán és nagyképűen vezessék a mérkőzést! Még egyszer mondom, nem ezért lett döntetlen, mindenki hibázhat, mi is, ők is, mert emberek vagyunk, de a reakció engem mélységesen felháborít! Ebben az egyesületben nagyon sok munka és pénz van, hogy eljutottunk idáig, ahol tartunk. Nem hiszem, hogy két játékvezetőnek kellene eldöntenie egy bajnoki sorsát. Itt szeretném még egyszer megragadni az alkalmat, hogy Nagy Ádinak gratuláljak az új kis jövevényhez, nagyon jó egészséget és nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk nekik! Szeretnénk, ha Manka nagyon szép környezetben nőne fel! Gratulálunk, Ádi!

Berki Krisztián: – Az utóbbi két mérkőzésen nem kaptunk ki! Küzdött a csapat most is! A második félidőben jobbak voltunk, az utolsó percekben megnyerhettük volna a meccset, de végül is a döntetlen reális eredmény. Köszönöm minden játékosnak a csupa szív játékát, a Héhalomnak további sikereket kívánok!

A bajnokság aktuális állása: