2024.05.18.

Vendégként örülhetett az Építők

Ismét vereséget szenvedett a Bátonyterenye.

Vasárnap Bátonyterenyén volt jelenése az Építőknek a vármegyei élvonal huszonegyedik körében. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a gárdák a jobbára küzdelem jellemezte meccsen. Felvették a versenyt ellenfelükkel a házigazdák. Aztán nem sokkal a szünet előtt előnybe tudtak kerülni a látogatók. A második etap elején Bakos Krisztián egalizált, hamarosan viszont a duplázó Ökrös megint vezetést szerzett a salgótarjániaknak. Nem adták föl a hazaiak, próbálkoztak, de nem tudtak újra egyenlíteni, sőt a hajrához érve egy piros lap miatt megfogyatkoztak. Pár perccel később Menczel találata döntötte el végleg a mérkőzést. Három egyre nyertek a vendégek.

Megyei I. osztály, 21. forduló:

Bátonyterenyei TC-Építők KC 1-3 (0-1)

Bátonyterenye, 50 néző. Vezette: Kis Zs. (Kiss D., Horváth S.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy N., Kiss B., Ivánfy, Lenkei (Sipkó, 46.) – Bakos K., Bakos T., Almási, Berki Sz. (Toldi, 76.) – Bellér (Sasvári, 46.), Myszor. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Építők KC: Hegedűs – Menczel (Tőzsér G., 89.), Szabó J., Gál, Tőzsér L. – Német, Ökrös – Oláh Sz. (Kollár, 78.), Gyetvai, Baranyi (Klajban, 16.) – Budveszel Benett (Palotai D., 89.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Ivánfy, Sasvári, Toldi, ill. Klajban

Piros lap: Nagy N. (80., Bátonyterenyei TC)

Gól: Bakos K. (50.), ill. Ökrös (41., 53.), Menczel (85.)

Jók: Lenkei, Bakos K., ill. Ökrös, Menczel

Berki Krisztián: – Két pontrúgásból kaptunk ki, mezőnyben szerintem jobbak voltunk! De a focit gólra játsszák még mindig! Jövő héten nagyon nehéz helyzetben leszünk, de megoldjuk, mert meg kell, hogy oldjuk! Gratulálok az Építők csapatának és „Csatinak”, Beninek pedig sok boldogságot kívánok!

Csatlós Tamás: Futballra alkalmatlan pályán, küzdelmes meccsen, úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk. Sok hiányzónk volt, de a mérkőzést mindig a pályán lévő csapatnak kell megnyerni! Ezt a srácok megtették, gratulálok nekik! „Sumi” barátomnak további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: