2024.07.27.

Régi partnerünk lett az év szponzora Salgótarjánban

Elismerésben részesült a ReklámPress Kft.

Pénteken délután ünnepélyes keretek között adták át a 2022-es eredmények alapján odaítélt sportdíjakat a salgótarjáni városházán. A beérkezett javaslatok után a kijelölt bizottság javaslatait követően megyeszékhelyünk polgármestere döntött a legjobbakról, a csapatsportágaknál a 2021/2022-es idénybeli teljesítmények voltak a mérvadók.

Mostani anyagunk elsősorban egy számunkra is szimpatikus elhatározás miatt láthat napvilágot. Ugyanis egy régió jó partnerünk is elismerésben részesült a ReklámPress Magyarország Kft. személyében. Valószínűleg ma már senkinek nem kell bemutatni a többek között a Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa, illetve honlapunk életében is fontos szerepet betöltő vállalkozást.

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a futsal és labdarúgás sportágak kiemelkedő támogatásáért az “Év Szponzora” díjat adományozta a salgótarjáni székhelyű cégnek, az emlékplakettet Horváth Szabolcs, a társaság tulajdonosa vette át. Ezúton is gratulálunk, jó helyre került a díj!