2024.07.27.

Vármegyénk több együttese is más régióbeli ellenféltől kapott ki

A Karancslapujtő, a Mohora, a Héhalom, a Palotás, a Pásztó, illetve a Varsány is vereséggel záruló edzőmérkőzésen van túl.

A Karancslapujtő, a Mohora, a Héhalom, a Palotás, a Pásztó, illetve a Varsány is másik régió együttesével szemben vívott gyakorló mérkőzést az előző hétvégén. Sajnos mindegyik említett gárda vereséggel zárta soros hangoló fellépését. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Füzesabonyi SC-Erőss út-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 4-2 (1-0)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida (Hepp) – Rátóti (Tóth P.), Zsély B., Sulcz, Tóth O. (Bodor) – Romhányi (Béres), Bonivárt – Banka D. (Oláh D.), Novák (Kovács B.), Pál G. (Laczkó) – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Katona (2)

Romhányi Tamás: Harmadik edzőmérkőzésünket egy komoly kondíciókkal és célokkal rendelkező csapattal játszottuk. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Nem találtak fogást egymáson a csapatok. Egy vicces góllal szereztek vezetést a hazaiak. Szünetben sort cserélt az ellenfél. Mi pedig átvettük az irányítást és gyorsan megfordítottuk a meccset. A 80. percig parádésan fociztunk. Nagy fölényben játszottunk. Az utolsó tíz percben három nagy hibát vétettünk és azt kihasználta a Füzesabony. Dolgozunk tovább.

Vác-Deákvár SE-Unicum FC Mohora 6-2 (2-1)

Diósjenő, műfüves pálya.

Unicum FC Mohora: Földi (Deme) – Benécs (Rados), Káposzta, Széles B., Lavkó – Klinger, Rácz D., Bartal, Széles G. – Dallos (Hegedűs), Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Gól: Szita (2)

Baranyi Tibor: A védekezésünket kellene nagyon rendbe tenni, ami nem a bajnoki formánkat mutatja. Megpróbálunk tovább dolgozni és visszaállítani mindent a régi kerékvágásba. Nagyon szépen köszönjük a váciak meghívását és további jó felkészülést kívánunk nekik!

FC Hatvan U19-Héhalom SE 3-2 (0-1)

Héhalom SE: Fehér – Berki, Nagy Á., Sróth, Kolarovszki (Viktor) – Farkas R. (Hajdú A.), Tőzsér, Lakatos (Mátrai), Hajdú J. (Varju) – Jakab, Baranyi R. Vezetőedző: Farkas Ferenc.

Gól: Hajdú A., Jakab

Farkas Ferenc: Csak az első fél óra volt elfogadható a csapat részéről. Sajnos nagyon sok mindenben kell még fejlődnünk. Elfáradtunk a végére. Létszámban is kevesen voltunk. Van még mit tanulni!

Jászfényszaru VSE-Palotás SE 4-2 (2-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep.

Palotás SE: Dankó – Sipos, Kotasz E., Kotasz G., Kotasz T. (Loboda) – Szlobodnyik (Tóth), Hegedűs (Kajzinger), Hadrik (Szabó), Jele – Jambrich S., Tancsik. Vezetőedző: Bódis Barna.

Gól: Szlobodnyik, Hegedűs

Bódis Barna: Ismét egy jó csapat ellen tudtunk játszani, mely több magasabb osztályból érkezett játékost igazolt télen. Nem jól kezdtük most a mérkőzést, le voltunk maradva és nem találtuk a ritmust az első húsz percben, ami azt hozta magával, hogy kétgólos hátrányba kerültünk. A védők és a középpályások között nagy volt a távolság, és az ellenfél erős, gyors támadójátékosai ezt ki is használták. Húsz perc után már jobb volt ritmusunk, közelebb tudtunk kerülni labdaszerzéskor az ellenfél játékosaihoz és voltak helyzeteink is, de nem tudtunk betalálni. A második félidőben megint kaptunk gólt, de már mi is be tudtunk találni. Feljavult a játékunk, de nem bírtuk egyenlíteni. Volt egy pár jó játékhelyzet megoldás, ezekből építkezünk tovább.

Illés Győző mérkőzésfotói:

Heréd LK-Pásztó SK 4-1 (2-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep.

Pásztó SK: Krajecz – Almási, Lipták, Mladoniczki, Békési – Czigler, Csépe P., Kelemen (Csépe M.), Csépe I. – Bocsi, Ocsovszki. Vezetőedző: Forgó Péter.

Gól: Lipták

Forgó Péter: Kedvezőtlen előjelekkel készültünk a meccsre, és aggodalmam a mutatott játék képe alapján be is igazolódott. Az első félidőben teljesen alárendelt szerepet játszottunk, a gyenge teljesítménnyel együtt. A második félidőben már visszavett a tempóból a Heréd, így kiegyenlítettebb lett a játék képe, de az eredmény ránk nézve hízelgő, kaphattunk volna hét-nyolc gólt is, ha a helyzeteik felét berúgják. Teljesen lehangoló számomra ez a teljesítmény, azt érzem, hogy nem tudunk előrelépni, ugyanott tartunk, mint egy éve. Edzésen öt-hat játékos vesz részt, meccsre pedig tizenkét ember érzi, hogy jönnie kell. Edzésre, meccsekre nem készülünk, sajnos más tevékenység fontosabb a játékosok számára, mint a futball. Így nem fog menni, amit szeretnék…

Vámosgyörk SE-Varsány SE 8-0 (4-0)

Gyöngyös, műfüves pálya.

Varsány SE: Baráth – Rigó, Csizmadia, Mlinkó, Puszta – Takács R., Hegedűs, Friskó, Király – Lehoczki, Havasi. Cserék: Unyi, Báránkó, Kiss Á., Bakó. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Báránkó Gábor: Első edzőmérkőzésünkön voltak hiányzók, késve érkeztem én is és minden cserejátékos. Méltó ellenféllel csaptunk össze, amely nagyon nagy erőt képviselt! Bőven a mi szintünk fölött játszottak, mint erőben, mint pedig játékban. Jó volt látni, hogy igy is lehet futballozni! Ettől függetlenül voltak nagyon szép kialakított helyzetink, kicsit vissza kell rázódni a nagypályára. Edzünk tovább és szeretném próbálgatni a játékosokat, ki hol tudja magából kihozni a maximumot!