2024.07.27.

Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmeccsein

Bajnoki ellenfelet győzött le a Mátraverebély és a Mátraterenye, tíz gólig jutott a Karancsberény.

Több alacsonyabb osztályú érdekeltséggel bíró előkészületi találkozóra is sor került az előző hétvégén. A Mátraverebély és a Mátraterenye egyaránt bajnoki riválist múlt felül. A Vizslás ikszelt a Karancslapujtő második számú együttesével. A Karancsberény tízig számolt. Győzött a Legénd és a Romhány, míg a Bercel kikapott. Nézzük meg a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Mátraverebély-Szentkút SE-Mihálygerge SE 6-5

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre (Mészáros) – Pál-Balázs, Hadusovszki, Kovács Zs. (Szabó S.), Kiss D. – Csohány, Kelemen, Sáfrány, Verebélyi B. (Buri) – Molnár – Nyerges M. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Mihálygerge SE: Bíró – Dienes, Nyerges, Pál R., Csonka – Ruzsinszki, Bacsa, Zsély D., Oláh T. – Czigler, Lantos. Csereként léptek pályára: Budveszel, Puszta, Zombori. Megbízott játékos-edző: Zsély Dániel.

Gól: Nyerges (4), Kelemen (2), ill. Czigler (2), Ruzsinszki, Zsély D., Oláh T.

Pál-Balázs Tamás:A nagy meleg miatt háromszor harminc percet játszottunk. Az első harmadban kipróbáltunk egy eddig általunk nem használt felállási formát, volt is hiba benne bőven. Aztán visszaálltunk és nagyjából elkezdtek rendeződni a dolgaink. Az utolsó harmadban talán jobban bírtuk erővel és a végén a letámadásaink utáni labdaszerzésekből sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést. A ‘gergeieknek köszönjük, hogy eljöttek, és sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban. Mércse sporinak szintén köszönet a játékvezetésért. 

Zsély Dániel:Hasznos edzőmérkőzésen vagyunk túl, ami nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. Az eredmény másodlagos ilyenkor. Aki játszott, megkapta a megfelelő terhelést, ami ilyenkor a legfontosabb. A Mátraverebélynek jó felkészülést kívánok, és sok sikert a bajnokságban!

Mátraterenye SE-Karancsaljai MSE 4-2

Mátraterenye SE: Suha – Kun (Orosz), Bakos Á., Pintér (Bakos L.), Nagy Norbert (Nagy Noel) – Jónás (Szalai), Zsákai, Danyi (Nagy Sz.), Budai K. (Berki A.) – Rácz M. (Farkas), Bocsó (Mező). Edzők: Dancsok Roland, Berki Aladár.

Karancsaljai MSE: id. Puporka K. – Bába, Bolyós G., Henglár, Ravasz – Hegedűs, Bolyós B., Máté B., Kobolák – Rimai R., Puporka R. Csereként léptek pályára: Csicsman, Keviczki. Vezetőedző: Jánosi Iván.

Gól: Zsákai (2), Rácz M., Budai K., ill. Puporka R. (2)

Dancsok Roland:Az út elején vagyunk, sok lesz a meló. Dolgozunk…

Jánosi Iván:Jó erőkből álló ellenfélnél jártunk. Sajnos egyelőre ennyien vagyunk. Az akarattal nem volt probléma, a játékban van hova fejlődni. Az ellenfél játéban fölénk nőt. További sikert kívánok a hazaiaknak! Köszönöm a srácaimnak, akik megjelentek ebben a nagy hőségben!

Vizslási SE-Karancslapujtő KSE II 3-3

Vizslási SE: Gajdár – Oláh F., Fülöp, Czutor, Bozó – Tóth M., Miklós M. – Stark, Bata Gábor, Bata Gergő – Kovács E. Csereként léptek pályára: Szakos, Körmöczi, Nagy, Nánási, Kisbali, Ország, Oláh Z., Palkovics, Kárász. Megbízott játékos-edző: Miklós Martin.

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Cseh, Tóth P., Susán, Negrea – Putnoki, Sánta, Béres, Bari – Banka K., Orsós K. Csereként léptek pályára: Kanalas, Szőrös. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Bata Gábor, Miklós M., Kovács E., ill. Banka K. (2), Béres

Miklós Martin: Az első félidőben jól játszott a csapat többet, birtokoltuk a labdát. Vezettünk három nullra és ez mellett kihagytunk három-négy ziccert. A második félidőben kicsit szétestünk, el is fáradtunk és sikerült az ellenfélnek kiegyenlíteni. A lapujto 2 nek további jo felkészülést és sok sikert kívánok majd a bajnokságba.

Szőrös Krisztián:Erre a mérkőzésre már kicsit komolyabb létszámban gyűltünk össze a megye kettes játékosok tekintetében, de még mindig volt nagyon sok hiányzónk. Úgyhogy megint az ifihez és a serdülőhöz kellett nyúlnunk, akik napról napra, hétről hétre jobb teljesítményt nyújtanak. Gondolom, most még a vizslásiak is a felkészülés közepén vannak, ők is nagy terhelésnek vannak kitéve, mint minden egyes csapat. Azért gyorsan el tudtak húzni három góllal. Azt most nem szeretném ecsetelni, hogy milyen találatok voltak, azért a kapusunk közrejátszott abban, hogy ennyivel elmenjenek. Aztán szünetben beszélgettünk a srácokkal, hogy látják ők bentről és én kívülről. Ebből megszületett, hogy mire kellene odafigyelnünk a középpályán és a védelemben. Igaz, hogy a nagylétszámú cserék miatt a Vizslás belecserélt a második félidőbe. Frissebbek voltak, mi pedig fáradtabbak. Tizenegyesből szépítettünk, aztán rúgtunk két akciógólt. A célját ismét elérte a meccs, mert kaptunk egy nagy terhelést és egy igen jó csapat ellen tudtunk játszani. Köszönöm a lehetőséget az ellenfélnek és további sok sikert kívánok a bajnoksághoz, érjék el kitűzött céljaikat!

Karancsberényi VSFC-Feláldozhatók SE (Karancsság) 10-3

Karancsberényi VSFC: Gaborik – Vilk, Illés, Gál, Ispán A. – Oláh, Mezei, Fenes, Gerhát – Ispán V., Bellér. csereként léptek pályára: Kiss, Hulitka Sz., Lavaj, Szilágyi, Gordos, Kovács T., Godó, Pilinyi. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki S. A. – Berki A., Berki B., Botos R., Gergely K. – Rusznyák, Csonka Attila, Berki Sz., Bartus – Berki K., Könnyű. Csereként léptek pályára: Brundja, Berki K. Edző: Oláh Norbert.

Gól: Bellér (4), Gerhát (2), Szilágyi (2), Ispán V. (2), ill. Bartus (2), Rusznyák

Berki Krisztián: Az elmúlt héthez képest sokkal jobban néztünk ki. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények. A kapott gólokon még tudunk dolgozni, viszont a támadójátékunk rendben volt. Köszönöm a játékosok mentalitását, ebben az irányban építkezünk tovább! Szimpatikus ellenfelünknek további jó felkészülést és sok sikert kívánunk!

Oláh Norbert: Első felkészülési mérkőzésünket a Karancsberény ellen játszhattuk, melyre sajnos a tervezettől kevesebben tudtunk elutazni. Három olyan játékos egészítette ki a keretünket, akik nem igazolt játékosaink (sajnos). Berki József (Jocó), Berki András (Bandika), Brunda Márk (Márkó). Ezúton is szeretném nekik ezt megköszönni! A meccs első felében fel tudtuk venni a versenyt a hazaiakkal, volt több lehetőségünk is gólt szerezni, viszont a második félidőre már elfogytunk. Összességében egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, és a fiúktól többet kaptam, mint amire számítottam. Ugyanis az öltözőben a sokpasszos játékot kértem, és az első félidőben sikerült ilyen támadásokat végigvinnünk az ellenfél kapujáig, melyből hármat gólra is váltottunk. Köszönöm a ‘Berénynek, hogy fogadtak minket és gratulálok a győzelemhez!

Legéndi SE-Borsosberény SE 9-6

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Megyeri, Lepsényi, Holló – Oláh T., Ollé, Franyó, Soós – Marozsán, Takács. Csereként léptek pályára: Kucsera, Menyhért, Garaba. Edző: id. Bujnyik János.

Borsosberény SE: Bulejka -Oláh J., Tóth Á., Raffael, Pintér – Mátyás R., Virág, Oláh P., Oláh II J. – Farkas, Bulejka. Cserék: Suhaj, Balogh.

Gól: Franyó (2), Marozsán (2), Ollé, Takács, Oláh T., Lepsényi, Garaba, ill. Farkas (3), Bulejka (2), Oláh Sz.

Bujnyik János: Sportszerű mérkőzésen, megérdemelt hazai győzelem született. Gratulálok mindkét csapatnak!

Kovács Péter:Ehhez a vízilabda eredményéhez sokat hozzáfűzni talán nem indokolt. Sok hiányzó és a lehető legtöbb helyen kipróbált játékosok együttesen eredményezték a lelkes káoszt.

Bercel KSK-Acsa SK 1-3

Bercel KSK: Nagy R. – Szebeni, Jakus, Szilfai, Simon Sz. D – Dávid L., Kovács R., János D., Makkai – Turi, Zagyi. Csereként léptek pályára: Nyúl, Molnár, Hári, Oláh M. Edző: Berta János.

Gól: Makkai

Berta János: Jobbak voltak. Sok volt nálunk a hiányzó. Egy nagyon jó ellenféltől kaptunk ki, egy korrekt meccsen.

Balassagyarmati SC U19-Romhány KSE 1-3

Romhány KSE: Nagy M. – Marsicki B., Hornyák, Péter Cs., Seres Á. – Dóka, Marsicki R., Jávor, Hajdu – Hegedűs, Mudroncsik. Csereként léptek pályára: Jakus, Petényi, Ambrus, Istvanovszki, Seres M. Edző: Bencsik Emil.

Gól: Hegedűs (2), Petényi

Bencsik Emil: A nagy melegben kellemesen elfáradt mindkét csapat. Közepes színvonalú meccsen nyertünk.