2024.05.12.

Döntés született az idő előtt véget érő kispályás meccsről

Eldőlt, hogy milyen szankciókat hoztak a Bátonyterenyén félbeszakadó Gold Team-Bakos Vill mérkőzés kapcsán.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a harminckettedik percben egy nullás állásnál félbeszakadt a bátonyterenyei téli teremlabdarúgó bajnokság hatodik körére kiírt Gold Team-Bakos Vill mérkőzés. Időközben napvilágot láttak a meccsel kapcsolatos különféle határozatok is, amikről a küzdelemsorozat főszervezője, Tarjáni László tájékoztatta weboldalunkat.

Tarjáni László: – Bajnokságunk a 2023/2024-es évben igazodik a Minifutball Szövetség által közzétett Versenyszabályzathoz. A bátonyterenyei Teremlabdarúgó Bajnokság hatodik fordulójában, a Gold Team-Bakos Vill mérkőzésen rendbontás történt. A meccs a harminckettedik percben dulakodás miatt félbeszakadt. A videó felvétel alapos szemrevételezését követően és a szemtanúk meghallgatása után, a Fegyelmi Bizottság megtárgyalta az ügyet és az alábbi határozatokat hozta.

Gönczi Dominiket (Gold Team), hét, Szeles Patrik (Bakos Vill) játékost pedig három mérkőzésre eltiltjuk. Oláh Tibort (Gold Team) és a fiait, akik nézőként vettek részt a meccsen, erre a szezonra kitiltjuk a sportcsarnokból. A Fegyelmi Bizottság úgy döntött, hogy a két csapat elveszíti a befizetett kaucióját, továbbá a mérkőzés újrajátszását rendeljük el. Az új meccs időpontja, 2024. január 14. (vasárnap) 13.00. A találkozón csak azok a játékosok szerepelhetnek, akik a félbeszakadt mérkőzésen is részt vettek, amennyiben valamelyik együttes nem jelenik meg, a három pontot az ellenfél kapja meg, három nullás gólkülönbséggel. Kérem az elhangzottak tudomásul vételét. Fellebbezésnek helye nincs!