2024.07.27.

Újra nyert a Diósjenő

A szlovák nyolcadik ligában szereplő Ipolyvisk ellen győzött a Nógrád vármegyei alakulat.

Múlt szombaton a szlovák nyolcadik ligás Ipolyvis gárdáját fogadta edzőmeccsen a vármegyei első osztályban versenyző Diósjenő. A hazai társulat már a szünetre is előnnyel mehetett, a második etapban pedig tovább nőtt a különbség és végül három egyre nyertek a nyugat-nógrádiak.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-TJ Ipolyvisk 3-1 (2-1)

Diósjenő, műfüves pálya.

Diósjenő SE: Szaszovszki – ifj. Monostori L., Pincze, Haljárszki, Bőgér Á. – Krajcsek, Varga J. (id. Monostori L.) – Holman, Valent, Monostori A. – Sebők (Varga Gy.). Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.

Gól: Monostori A. (2), Valent

Varga Gyula: – Sok hiányzóval tudtunk szerepelni ezen a gyakorló mérkőzésen. Eddig egyszer sem tudtunk kiállni, a komplett csapattal. Reméljük, a következő edzőmeccsen sikerül! Ellenfelünk, egy igen masszív, kellemetlen csapat volt, viszont rettentő kulturált és tisztességes társulat. Azt gondolom, nem volt kérdés a győzelem! Helyenként tetszett a játék, főleg Monostori Albert teljesítménye! Kellett már a srácoknak ez a siker! Bizakodók vagyunk a továbbiakban, és készülünk tisztességgel a bajnoki rajtra! Az Ipolyvisknek, köszönjük a kulturált futballt és sok sikert kívánunk nekik!