2024.05.20.

Az utolsó percekben döntötte el kupacsatáját a Diósjenő

A véghajrában beszedett gólok okozták a Szendehely vesztét.

Szombaton Diósjenőn volt jelenése a Szendehelynek a Vármegyei Kupa harmadik fordulójában. Az első félidő derekán vezetést tudtak szerezni a hazaiak, de villámgyorsan jött a válasz. Nem sokkal a szünet előtt ismét hátrányba kerültek a vendégek, akik aztán a második felvonásban nagy erőket mozgósítottak, az utolsó negyedórához érve pedig egy öngól segítségével megint egalizáltak. Már-már úgy nézett ki, jöhetnek a tizenegyesek, amikor az utolsó pillanatokban a meccs legjobbja, a csapata valamennyi találatát jegyző Monostori Albert még kétszer beköszönt, így végül négy kettes siker arattak övéi.

Vármegyei Kupa, 3. forduló:

Diósjenő SE-Szendehely FC 4-2 (2-1)

Diósjenő, 70 néző. Vezette: Boda V. (Istvanovszki A., Horváth S.)

Diósjenő SE: Tóth R. – Szabó L., Pincze, Varga M., Haljárszki – Varga N., Makkai – Sebők (Bregócs, 79.), Lami, Dávid M. – Monostori A. Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Varga Gyula.

Szendehely FC: Boda – Bera, Németh D., Németh Á., Pápai – Balogh (Szegvári, 46.), Matolcsi (Hugyecz, 60.), Maczkó, Szép (Dancsó, 50.) – Németh Á. V., Kaszás (Hriagyel, 92.). Vezetőedző: Kovács Imre.

Sárga lap: Lami, ill. Dancsó

Gól: Monostori A. (22., 44., 89., 90.), ill. Kaszás (24.), Varga M. (35., öngól)

Jók: Monostori A., Szabó L. (a mezőny legjobbjai), az egész csapat, ill. Szegvári, Németh Á. V., Szép

Bőgér Dávid: – Ma végre minden összejött, amit elterveztünk. A csapat nagyon jól játszott és nagyon örülünk a továbbjutásnak. Igazi kupacsata volt. Sok helyzet volt itt is-ott is, amiből hála istennek, mi jöttünk ki jobban. Voltak kimagasló teljesítmények, gondolok itt Szabó Léniére, aki három gólpasszt adott, és Monostori Albertra, aki négy gólt szerzett ma. Mellette az egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott, amihez gratulálunk! Sajnos az már szinte biztos, hogy távozik tőlünk egy nagyon fontos személy, aki sokat tett ezért a csapatért, és azt mondhatom a klub nevében, hogy nagyon fog nekünk hiányozni. Köszönünk neki mindent és sok sikert kívánunk neki a folytatásban! Várjuk vissza a csapathoz. A Szendehelynek sok sikert kívánunk tavasszal! Mindenkinek jó pihenést kívánunk és kellemes ünnepeket! Találkozunk jövőre.

Kovács Imre: – Sajnos ma sem sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat, szezonra való gólhelyzetet puskáztunk el, így a mesternégyesig jutó Monostori vezérletével megérdemelten jutott tovább a Diósjenő. Gratulálok Gyuszinak és Dávidnak ehhez a sikerhez! Jómagam már hetekkel ezelőtt meghoztam egy döntést, melyet a mérkőzést követően megosztottam a csapattal is. Két szép és sikeres esztendőt követően a mai volt az utolsó ténykedésem vezetőedzőként a szendehelyi kispadon. Köszönet mindazoknak, akik ebben támogattak és segítettek. Jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!