2024.07.27.

Újabb rangadón menetelt tovább a Dejtár

Pont nélkül maradt az Érsekvadkert II.

Múlt vasárnap Diósjenőn rendezték a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának rangdóját a huszadik fordulóban. Az Érsekvadkert II a Dejtárral csapott össze. Bár a házigazdák kezdtek jobban, csak kapufáig jutottak, ellenben a másik oldal az első félidő derekán megszerezte a vezetést, sőt kisvártatva megduplázta lépésfórját. Kétgólos hátrányban sem adta föl a pályaválasztó brigád, ez viszont nem az ő napjuk volt, a találkozó kétharmadánál az ismét eredményes Csabai növelte a különbséget. Az utolsó percekben még szépítettek a ‘vadkertiek, ennek a mozzanatnak azonban már nem volt érdemi különbsége. Három egyre nyertek a tavasszal valósággal szárnyaló dejtáriak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 20. forduló:

Érsekvadkert SE II-Dejtár SE 1-3 (0-2)

Diósjenő, műfüves pálya. Vezette: Zsélyi Cs. (Homoki G., Horváth S.)

Érsekvadkert SE II: Ivanics – Hustyava, Majer (Mácsik, 58.), Tálas, Deme (Csejk, 46.) – Sipos, Csiki, Szabó László, Medvik – Szabó Levente, Varga S. Edző: Bernhardt László.

Dejtár SE: Kopó – Balatoni, Szorcsik, Gál N., Varga G. – Csabai (Hársfalvi, 71.), Jakus (Balla, 71.), Kürtössy K., Gál M. – Szandai, Vachó. Edző: Balga Ferenc.

Sárga lap: Szorcsik

Gól: Varga S. (89.), ill. Szandai (23.), Csabai (30., 56.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Bernhardt László: – Először is, gratulálok a Dejtárnak a győzelemhez! Teljesen megérdemelte a sikert az ellenfél. Rólunk csak ennyit, ha mérkőzést akarunk nyerni, be kellene rúgnunk a helyzeteinket, mert megint förtelem volt, amennyi ziccert kihagytunk. Emiatt alakult így az eredmény.

Balga Ferenc: – Nem túl jó előjelekkel vártuk a rangadót, voltak hiányzók, és volt, aki sérülten vállalta a játékot. A meccs elején ellenfelünk eltalálta a kapufát, de utána mi uraltuk a mérkőzést. Jó iramú találkozót produkált a két csapat, sok gólszerzési lehetőséggel. Nagyszerűen játszottunk és magabiztosan vezettünk három góllal is, de érthetetlen módon, az utolsó negyedórára kicsit szétestünk. Szép skalp, megérdemelt a győzelem, dicséret illeti a srácokat. Sok sikert kívánok a ‘vadkertieknek!

A bajnokság aktuális állása: