2024.07.27.

Döntetlennel folytatta felkészülését az Érsekvadkert

A Pest vármegyei másodosztályú Vác-Deákvárral ikszelt Nyikos József csapata.

Múlt pénteken ismét edzőmérkőzésen lépett pályára a régiónk élvonalának küzdelmeire hangoló Érsekvadkert. A Pest vármegyei másodosztályban szereplő Vác-Deákvárral futott össze Nyikos József legénysége. A gyakorló meccsen a házigazdák szerezték meg a vezetést, aztán három góllal válaszolt a másik oldal. Itt még nem volt vége, mivel még kétszer kapituláltak a ‘vadkertiek, döntetlennel zárult az előkészületi találkozó.

Felkészülési mérkőzés:

Vác-Deákvár SE-Érsekvadkert SE 3-3 (1-0)

Érsekvadkert SE: Flamich – Juhász, Girán, Vasilijevic, Hamar (Csölle) – Kispéter (Benyó), Tóth Sz., Sztraka, Balga – Orovecz (Varga S.), Kiss G. (Bóka). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Orovecz, Kiss G., Balga

Nyikos József: Volt fáradtság, de nem lehet azt mondani, hogy ezen múlott. Megvannak hajtva a srácok, de ez nem mentség. Cserék után volt némi visszaesés. Vezettünk három egyre. A végén kaptunk egy eléggé nevetséges tizenegyest, de ilyenkor edzőmeccsen nem szól az ember, egye fene. Egy kimondottan játszós, jó csapattal találkoztunk, de a labdatartás nagyjából nyolcvan-húsz volt a javunkra. Szerintem elérte a meccs a célját, megkapták a fiúk a terhelést. Készülünk a bajnokságra.