2024.05.17.

Az évben első ízben örülhetett a Bátonyterenye

Utolsó téli fellépésén a Mátraverebélyt győzte le Berki Krisztián alakulata.

Múlt szombaton az egy vonallal lejjebb versenyző Mátraverebélyt fogadta a vármegyénk első osztályában szereplő Bátonyterenye. A szünetig egygólos előnyhöz jutó házigazdák a második felvonásban egyre simábbá tették a gyakorló mérkőzést, végül pedig négy nullra nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Bátonyterenyei TC-Mátraverebély-Szentkút SE 4-0 (1-0)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy Noel (Toldi), Ivánfy, Kiss B., Nagy Norbert – Szekula, Berki Sz., Bakos K., Sipkó – Bakos T., Bellér. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Szabó S., Varga Á., Kiss D. (Pál-Balázs) – Sáfrány – Csohány, Molnár, Balázs Á., Kovács J.- Nyerges. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Bakos T., Ivánfy, Bellér, Sipkó

Berki Krisztián: – Először is, szeretném megköszönni a csapatnak az eddigi felkészülési mérkőzéseket! A Mátraverebélynek, hogy a mai napon partnerek voltak mindenben, pedig nem volt egyszerű ez a nap! A hétvégén kezdjük a bajnokságot, addig próbálunk még edzeni, és a hétvégén egy kisebbfajta csodát véghez vinni! Ha sikerül, sikerül, ha pedig nem, akkor sem lesz világvége!

Pál-Balázs Tamás: Nagyjából a hatvanadik percig tudtuk tartani magunkat, aztán fizikálisan és fejben is teljesen szétestünk. Addig nem néztünk ki rosszul, voltak biztató jelek, de nyilván több fog kelleni a későbbiekben. Reméljük, tudtunk segíteni a bátonyiaknak a bajnoki felkészülésükhöz, és sok sikert kívánunk nekik a pontvadászatban!