2024.07.27.

A Nógrádsipek ellen nyert edzőmeccset a BSE U19

Emelt fővel kaptak ki a vármegyei harmadosztályú vendégek.

Szerdán előkészületi mérkőzésen fogadta a BSE Palóc Farkasok U19-es korosztálya a vármegyei harmadosztály észak-keleti-csoportjában szereplő Nógrádsipeket. A gyakorló meccset végül három egyes arányban nyerték meg a hazai fiatalok, emelt fővel maradtak alul a látogatók. Érdekesség, hogy egy apa-fiú párharc is színezte a találkozót, ifj. Kelecsényi a házigazdákat erősíti, míg édesapja a vendégek edzője.

Felkészülési mérkőzés:

BSE Palóc Farkasok UP SE U19-Nógrádsipek SE 3-1

BSE Palóc Farkasok UP SE U19: Makrai – Kelecsényi L., Soós-Valenta, Berki, Bukta – Boda, Farkas P., Csillik, Varga Cs. – Duhonyi, Géczy. Cserék: Farkas Z., Helmreich. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Nógrádsipek SE: Strehó – Mócsány G., Várszögi, Mócsány B., Farkas N. – Percze, Csernák, Árva – Veréb, Varga F., Horváth. Cserék: Mester, Kelecsényi. Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Csillik (2), Duhonyi, ill. Varga F.

Mátyás Zsolt: – Egy kulturált csapat ellen játszottunk, egy jó iramú mérkőzést. Ennek ellenére óriási hiányérzetem van a támadóharmadban nyújtottakkal. Kreativitás nélküli volt a játékunk, ami köszönő viszonyban sincs az én elképzeléseimmel. Hiába teszünk bele megfelelő futómennyiséget, ha nem vagyunk elég hatékonyak elől. Ebben mielőbb javítanunk kell és fejlődni, mert jövő hét szerdán már bajnoki meccsre látogatunk az SBTC-hez. Sok sikert a ‘Sipeknek a bajnokságban!

Kelecsényi Gábor: – Első meccsünk elég jól sikerült, az ügyes, sokat futó fiatalok ellen. Mindkét csapat a játékot kezdeményezte, amiből egy sportszerű, jó mérkőzés alakult. Védekezésünk rendben volt, az elsőben még előrefelé is, de már a második félidőben nem tudtunk mögéjük kerülni. Három, számunkra szerencsétlen gólt kaptunk, de ettől függetlenül sok támadást vezettek a hazaiak, amit rendre hatástalanítani tudtunk. Köszönjük BSE PF-nek és sok sikert kívánunk a fiataloknak és edzőjüknek!