2024.05.03.

Hamar döntött a Karancsberény

Egy félidő alatt eldőlt a Felsőtold sorsa.

Múlt vasárnap Felsőtoldon tette tiszteletét a Karancsberény a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenötödik fordulójában. Remekül kezdtek a vendégek, Lavaj révén hat perc alatt betaláltak, majd az első negyedóra végén újra eredményesek voltak. Ezt követően is maradt a látogatók fölénye, hamarosan Gerhát vette be a kaput, aztán a szünet előtt a duplázó Mezei döntötte el a meccset. A második felvonásra valamelyest összekapták magukat a hazaiak, ettől függetlenül viszont tovább nőtt a különbség, Vilk szerzett gólt. A hajrához érve legalább a szépítés sikerült a házigazdáknak, Nyirjei és Buda jóvoltából. Végül sima, öt kettes győzelmet könyvelhettek el a ‘berényiek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Karancsberényi VSFC 2-5 (0-4)

Vezette: Dobsonyi L. (Istvanovszki A.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Páva – Mészáros, Erki, Buda, Sári – Baranyi M., Oláh A., Nyirjei, Imre D. – Misinszky, Imre Cs. Játékos-edző: Nyirjei András.

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Gerhát, Létrai, Kiss G., Szlatincsán – Lavaj, Vilk, Fodor M., Kovács T. – Szabó R., Mezei. Edző: Fodor Zsolt.

Sárga lap: Baranyi M., Sáfi, Imre D.

Gól: Nyirjei (80.), Buda (85.), ill. Lavaj (6.), Mezei (15., 43.), Gerhát (21.), Vilk (61.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Nyirjei András: -Sajnos a meccs napján szembesültünk azzal, hogy több hiányzóval kell számolni. Így csere nélkül álltunk elébe az amúgy sem egyszerű mérkőzésnek. A vendégek gyorsan igazolták is, hogy jobban és gyorsabban játszanak, ez gólokban is megmutatkozott. Az első félidőben eldőlt a meccs, a második félidőben már csak a szépítésre futotta. Ami viszont különbség volt az elmúlt héthez képest, hogy bár ma sem játszottunk jól, de az akarat megvolt, az a tizenegy játékos, aki eljött, hajtott becsülettel. Gratulálok a Karancsberénynek!

Fodor Zsolt: – Nehezen jöttünk össze tizenegyen, ezért kicsit tartottam a mérkőzéstől. Akik jöttek, azokkal maximálisan meg vagyok elégedve. Pláne úgy, hogy közülük hatan előző nap egy fontos, győztes U19-es meccset is végigjátszottak. Jól játszva, magabiztos győzelmet arattunk.

A bajnokság aktuális állása: