2024.05.29.

Edzőmeccsen nyert az SBTC

Kedden a vármegyei első osztályú Építők ellen hangoltak az NB III-as házigazdák.

Kedden ismét pályán volt az NB III Észak-Keleti-csoportjában versenyző SBTC. Soros edzőmérkőzésükön a vármegyei élvonalban szereplő Építőket fogadták a fekete-fehérek. A hazaiak egygólos előnnyel vonulhattak a szünetre, majd ugyan egy darabig nyílt volt a találkozó. a hajrához érve végleg eldöntötték a gyakorló meccset a vendéglátók. Végül négy egyre győzött a harmadosztályú hazai alakulat.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-Építők KC 4-1 (1-0)

Salgótarján, Utánpótlás Központ, 70 néző. Vezette: Gecse Z. (Kiss D., Elischer M.)

Salgótarjáni BTC: Nyirati – Molnár M., Kálmán R., Sulyok, Palkovics – Boros, Horváth M., Nagy X., Csáki, Rozgonyi – Tarlósi M. Cserék: Kanyó, Csuka, Csifó, Filkor M., Filkor B., Klajban. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Építők KC: Kaszás – Német, Szabó J., Budveszel Benjámin, Tőzsér – Csatlós D., Gyetvai, Jakab, Domán – Budveszel Benett, Baranyi. Cserék: Oláh Sz., Palotai, Menczel, Takács. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Gól: Horváth M., Nagy X., Csifó, Boros, ill. Oláh Sz.

Sebestyén Szilárd: A mai mérkőzésen, mint az előzőn is, igazából a futás volt a lényeg. Az volt a fontos, hogy a lehető legtöbbet beletegyük a meccsbe. Ha csak finoman fogalmazok, akkor azt mondom, hogy akadozott a játékunk, amúgy nem is beszélhetünk játékról… Azt gondolom, hogy az utolsó tíz percben az állóképességünkkel tudtunk az ellenfelünk fölé kerekedni. A találkozó jól szolgálta a felkészülést. 

Csatlós Tamás:Nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy NB III-as csapat ellen. Azt gondolom, hogy a nyolcvanadik percig teljesen partiban voltunk. Az az igazság, hogy elfáradtunk, de mi még a felkészülés elején tartunk. Úgy vélem, ha jobban bírjuk erővel a végét, akkor akár meglepetés is lehetett volna. További nagyon jó felkészülést kívánok az SBTC-nek, és nagyon bízok benne, hogy egy igen sikeres tavaszi szezont fognak futni!