2024.06.14.

A Bernecebaráti-Kemence ellen nyert gyakorló mérkőzést Bartyik Róbert brigádja.

Vasárnap ismét egymás elleni edzőmeccsen nézett farkasszemet két vármegyei harmadosztályú alakulat. Az észak-nyugati-csoportban versenyző Bernecebaráti-Kemence a dél-nyugaton szereplő Kétbodonyt fogadta. Ezt a gyakorló mérkőzést végül a látogatók nyerték meg, három kettes arányban.

Felkészülési mérkőzés:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Kétbodony SE 2-3

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Tóth K., Vig, Nagy Sz., Nagy I. – Tóth M., Dombi Zs., Gáspár Erik, Pál L., Busai – Gáspár Ervin. Cserék: Melo, Bálint T., Varga M., Laczkó M., Sági, Dombi D., Szilágyi Edvárd, Szilágyi Eduárd, Karafa, Beri. Edző: Németh Krisztián.

Kétbodony SE: Rados – Boros, Hornyák Á., Kis – Farkas, Kertész, Jele, Ódor – Molnár, Kutnyik, Valusz. Cserék: Tóth J., Hanzel, Takács J., Hornyák G., Nagy J. Edző: Bartyik Róbert.

Gól: Tóth M., Busai, ill. Kutnyik (2), Takács J.

Németh Krisztián: Az első harminc percbe kicsit belealudtunk. Vezetést szerzett az ellenfél. Szerencsére ezt gyorsan le tudtuk reagálni. Fordítottunk. Az első harmadban mindkét csapat jól mutatott. A másodikban történt egy kisebb atrocitás, amit egy játékosom követett el a második harmadban ténykedő játékvezető ellenében. Ez rányomta a bélyegét erre a harmadra, de különösebben ezzel nem akarok foglalkozni, nem ez a lényeg. Ilyen szinten is fejlődnünk kell. Teljesen mindegy, hogy ki vezeti a meccset, az van, amit ő ítél, nem bántva senkit. Ha más úgy viselkedik, mi akkor se cselekedjünk úgy. Én mindig is annak a híve voltam, hogy mással ne foglalkozzunk, csak magunkkal, és azokat a dolgokat csináljuk, amiket megbeszéltünk. A harmadik harminc percben már kivette az erőt a pálya talaja. Ott már egymással és a körülményekkel is birkóztak a játékosok. Hellyel közzel akkor is kialakult játék, de inkább már a tartalékok beosztásáról és felemésztéséről szólt a hátralévő idő. Sok sikert kívánok Bartyik Robi barátomnak a bajnokságban! A mi teljesítményünk hullámzó az eddigi edzőmeccseken. Azt a formánkat kell megtalálni, amikor tényleg a játékkal foglalkozunk, amiből eredményesek is vagyunk, ezt már nem egyszer, nem kétszer megmutatták a srácok. Erre kell helyeznünk a hangsúlyt. Gratulálok a srácoknak, mert ez egy igazi küzdelem volt, és köszönöm nekik, hogy ilyen szép számban megjelentek!

Bartyik Róbert: Kicsit szokhattuk a mély talajt, a kemény, harcos játékot, így jól szolgálta a felkészülésünket a mérkőzés. Köszönjük a lehetőséget bernecei barátainknak, megharcoltunk egymással és az elemekkel, sok sikert nekik a bajnokságban! Mi pedig végre tudtunk gyakorolni pár dolgot, és külön öröm, hogy végre nem sérült meg senki. Hétvégén főpróba.