2024.04.24.

A hétvége játékosa a Vármegyei III. osztályban: Mihalik Szebasztián

Mesternégyessel vezette sikerre csapatát a Zagyvarónán győzedelmeskedő Ecseg csatára.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is hétről hétre igyekezni fog megválasztani a Vármegyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

Az első kör után a Keleti-csoportban szereplő Ecseg támadójára, Mihalik Szebasztiánra voksoltunk, aki mesternégyessel vezette győzelemre a Zagyvarónán hat kettes sikert elérő együttesét. Most pedig jöjjön a jó napot kifogó támadóval készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a szezonstartra?

– Rosszul telt a nyári szünet, sajnos nem volt edzőmérkőzésünk – kezdte Mihalik Szebasztián. Egy számomra teljesen ismeretlen ellenféllel találkozunk a nyitófordulóban. Nem tudtuk, mi vár ránk, de sikerült nyerni. Viszont úgy gondolom, a hazaiak még okozhatnak majd meglepetést.

– Mi lehet a csapat célja ebben a nem szokványos, nyolc tagot számláló mezőnyben?

– Szerintem ez az új rendszer egy nagyon rossz ötlet volt a szövetség részéről. Remélem, a jövőben kitalálnak valami mást. Mindenképpen dobogón szeretne lenni a csapat, ha bejutunk az első háromban, azzal már elégedettek leszünk. 

– Mennyire jelent külön motivációt, hogy a szezon végén bezsebelje a gólkirályi címet?

– Azon leszek, hogy minél többször a kapuba találjak, de az sem lesz baj, ha végül nem én szerzem meg ezt az egyéni címet. 

– Egy kisebb szünet után a Feláldozhatókat látják majd vendégül a bajnokságban. Irány az újabb győzelem?

– Egy teljesen új csapat érkezik hozzánk. Kíváncsian várom, mire lesznek képesek. Egy újjáalakuló, jó ellenfélre számítok.