A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Budai Lajos

Gabi

Triplával vezette győzelemre csapatát az Ecseget idegenben felülmúló Mátramindszent támadója.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A legutóbbi körök után a keleti-csoportban éllovas Mátramindszent csatárára, Budai Lajosra voksoltunk, aki triplával vezette győzelemre az Ecseg otthonában négy-kettes sikert arató együttesét. Most pedig jöjjön az említett mezőny góllövőinek listáját is vezető csatárral készített interjúnk!

– Hogy tudná összefoglalni a mérkőzést?

– Elég nehezen indult, de a végére minden jó lett – kezdte Budai Lajos. Az első félidőben folyamatosan szembe szélben játszottunk, és nagyon nehéz volt kiszámolni, hova fog esni a labda. Mikor lepattant a fűre, akkor meg a pálya egyenetlensége miatt volt nehéz lekezelni. A második félidőben minket segített a szél, ezért sokkal könnyebb dolgunk volt és jöttek is a gólok.

– Milyen úton-módon tudta bevenni a kaput?

– Az elsőt gólt egy hosszú indítás után rúgtam, lefutottam a védőt és elgurítottam a kapus mellett a labdát. A másodikat szintén egy indítást követően lőttem, átemelve a lasztit a kifutó kapus felett. A harmadik találatot egy oldalról jövő passzból, a hálóőrt megelőzve szereztem.

– Jelenleg mennyire érzi biztosnak csapata bajnoki címét?

– Nagyon szeretnék megnyerni a bajnokságot a szezon végén. Mindent megteszek érte, hogy sikerüljön.

– Vajon hány találatnál állhat meg az idény végén?

– A bajnoki cím mellé jó lenne a gólkirályi címet is megszerezni. Úgy gondolom, ha a mostani harminckettő mellé még meccsenként tudnék rúgni kettőt-hármat, akkor elégedett lennék.

– Vajon egyszer magasabb osztályban is felfedezhetjük majd a nevét?

– Folyamatosan keresnek az egyesületektől, minden elképzelhető. De egyelőre még a mostani szezonra és a bajnokságra koncentrálok.

– Szombaton a Feláldozhatókat fogadják. Mire számít az összecsapással kapcsolatban?

– Ősszel döntetlen lett, akkor a találkozó előtt lejátszottam öt meccset kispályán, így eléggé tompa voltam. Most nem lesz kispálya, bízom benne, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést.

Next Post

Hátrányból felállva nyert a Bernece

A kis híján meglepetést szerző Őrhalmot gyűrték le a házigazdák. Pénteken az Őrhalmot fogadta a Bernece a nyugati megye háromban. Ugyan esélyesként vágtak neki a huszonegyedik körben esedékes meccsnek a házigazdák, sejthető volt, hogy nem adja majd olcsón a bőrét ellenfelük. Alaposan meg is lepték riválisukat a lelkes látogatók, Keresztúri […]
error: Content is protected !!