2024.07.25.

Újabb könnyed sikert aratott az Ecseg

Igazolták az osztálykülönbséget a vendégek.

Vasárnap a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjában szereplő Legéndnél tette tiszteletét edzőmeccsen a szintén a legalacsonyabb vonalban érdekelt, keleti-régióban versenyző Ecseg. A gyakorló mérkőzésen nem ismertek kegyelmet a vendégek, akik végül könnyed, tíz egyes győzelmet értek el.

Felkészülési mérkőzés:

Legéndi SE-Ecseg SE 1-10

Legéndi SE: Soós – Kucsera, Megyeri, Holló, Oláh T. – Ságodi, Mészáros, Kovács R., Nagy D. – Réczi, Oláh B. Cserék: Garaba, Puporka, ifj. Bujnyik. Megbízott játékos-edző: Márkus Márk.

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó, Kelemen, Csík, Gaál – Könnyű Moravcsik D., Mihalik J.,, Zsiga – Mihalik Sz., Budai. Cserék: id. Mihalik R., ifj. Mihalik R., Baranyi M., Burbiczki. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Nagy D., ill. Budai (4), Mihalik Sz. (2), Mihalik J. (2), Könnyű, Zsiga

Márkus Márk: – Egy nagyon jó csapattal mérkőztünk meg, tőlünk betegség miatt pár ember kiesett. Reméljük, a hétvégére már visszatérnek. Folytatjuk tovább a felkészülést a bajnokságra. Sok sikert az ecsegi csapatnak!

Moravcsik Ferenc: – Nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem, de ahogy a múltkor is mondtam, nem az eredmény a meghatározó az edzőmeccseknél. Próbálgatom összerakni a csapatot, öt új emberünk van. A hétvégén a Mátraterenye már nagyobb falat lesz. A célunk az, hogy ősszel a vármegyei kettőben induljunk. A következő félszezon ennek lesz alárendelve.