2024.05.26.

Sima sikerrel zárta bajnoksága őszi felét a Vizslás

Négy góllal maradt alul a Rimóc.

Szombaton a Rimócot fogadta a Vizslás a vármegyei másodosztály tizenharmadik körében. Egy büntető által már a nyitónegyedórában meglett a vezetés a házigazdáknak. Tóth Máté nem hibázott. Ezt követően igyekeztek egyenlíteni a látogatók, de nem jártak sikerrel. A második etap elején Kovács Erik jóvoltából megduplázta előnyét az éllovas. Egy darabig még próbálkoztak a vendégek, de a hajrához érve eldőlt a csörte. Még kétszer tudtak betalálni a hazaiak, Oláh Ferenc, illetve a csereként beszálló Kisbali Gábor vette be a kaput. Végül négy nullra nyert Bujtár Tamás legénysége.

Vármegyei II. osztály, 13. forduló:

Vizslási SE-Rimóci SE 4-0 (1-0)

Vezette: Varga P. B. (Reviczki J., Szűcs M. L.)

Vizslási SE: Bajnai – Oláh F., Czutor (Babka, 60.), Miklós M., Oláh Z. – Tóth M. (Körmöczi, 74.), Sólyom – Stark (Szakos, 77.), Bata Gábor, Bozó (Kisbali, 60.) – Kovás E. (Bata Gergő, 74.). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Rimóci SE: Janusek – Bangó B., Tiszttartó, Fábián, Baranyi S. (Krivánszky, 74.) – Bangó Renátó, Bangó Rómeó, Kiska, Kiss P. – Balázs L. (Czupkó, 85.), Rácz A. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Oláh Z., Sólyom, Miklós M., Babka, ill. Bangó B., Balázs L., Bangó Rómeó, Rácz A.

Gól: Tóth M. (14.), Kovács E. (57.), Oláh F. (72.), Kisbali (82.)

Jók: Oláh F., Miklós M., Oláh Z., Bata Gábor, Kisbali, ill. az első félidőben mindenki, a másodikban Janusek, Tiszttartó, Bangó Renátó, Bangó Rómeó, Kiska

Bujtár Tamás: – Az első félidei játékunk eléggé kapkodó volt. Nehéz talajon nem igazán tudtuk játszani a játékunkat. A második félidőben sokkal nagyobb volt az akarat és játékban is sikerült előre lépni, így győzelmünk teljesen megérdemelt. Gratulálok játékosaimnak a remek őszi teljesítményhez! Van hátra egy kupamérkőzésünk, ahol szeretnénk meglepetést okozni. A rimóci csapatnak sok sikert a tavaszi fordulókra!

Fábián Róbert: – Először is, le a kalappal a csapatok előtt, hogy ilyen körülmények között le tudtuk játszani a mérkőzést! A pálya talaja néhol alkalmatlan volt a játékra. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, és érzésem szerint több lehetőségünk akadt, amiből nem sikerült gólt szerezni. A sporinak nem kellett volna belenyúlni a meccsbe, mert úgy vélem, nem volt tizenegyes, de az a tizenegyes, amit megadnak és értékesítenek is! Ezzel befolyásolta a találkozót. Sajnos a második félidőben ellenfelünk jobban dominált, mi pedig sokat hibáztunk, ezt kihasználták és gólokra tudták váltani. További sok sikert kívánok a Vizslásnak! Köszönjük Holecz Feri bácsinak a meccs utáni vendéglátást!

A bajnokság aktuális állása: